Când începe „Next Star”, show-ul de la Antena 1. Cu cine va împărţi Dan Negru scena

Show-ul "Next Star" revine la Antena 1 cu un nou sezon. Emisiunea prezentată de Dan Negru va prezenta scena Next Star cei mai talentați copii din România, dar şi un juriu format din Loreda Groza, Dorian Popa şi Ştefan Bănica.    

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 15:22
Când începe „Next Star”, show-ul de la Antena 1. Cu cine va împărţi Dan Negru scena

Emisiunea Next Star” revine din data de 12 martie, de la ora 20.00, iar surpriza o constituie juriul format din Loredana, transferată de la PRO TV, Ștefan Bănică și Dorian Popa.  Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de concurenți și de părinții.

Citeşte şi: Bombă în media. Loredana Groza şi Ştefan Bănică Jr vor juriza împreună un show la Antena 1

În anul 2018, juriul celui de-al 9-lea sezon „Next Star” a fost format din Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Loredana Groza a declarat că este bucuroasă şi nerăbdătoare să fie în platoul Nex Star, dar şi să cunoască concurenţii. Aceasta a adăugat faptul că va fi cu siguranţă şantajată emoţional, deoarece nimeni nu poate rezista în faţa copiilor.

Citeşte şi:Lidia Buble, apariţie de senzație la „Next Star”! „I-am luat pe ai lui Răzvan, din greşeală”

“Sunt bucuroasă și nerăbdătoare să fiu în platoul Next Star, să începem acest show, să cunosc concurenții, care nu sunt unii obișnuiți, ci niște copii geniali. Cu siguranță mă voi lăsa șantajată emoțional, cine oare rezistă în fața copiilor? Și cred că eu, fiind și singura femeie din juriu, dar și mamă, voi fi mai sensibilă la toate momentele care vor fi performate în fața noastră, pentru că sunt convinsă că vor fi neașteptate. Copiii sunt inventivi, iar generația născută în acest mileniu este incredibilă. Au o imaginație nebună. Abia aștept să intru în lumea lor și împreună să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2020 cu pepiniera românească de talente. E o ipostază inedită pentru mine, e un nou început și abia aștept să-l descoperim împreună, să mergem pe acest drum împreună. Vă aștept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiți pentru ceva incredibil de frumos!”, povesteşte Loredana.