Când începe sezonul 4 al Survivor România. Veste excelentă pentru fanii show-ului

Survivor România, al treilea sezon, s-a încheiat recent, iar câștigătorul a fost desemnat Alex Delea. A plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro, la care s-au mai adăugat 20.000 de euro pentru cât a reușit să reziste în emisiune.

06 iun. 2022, 19:36
Când începe sezonul 4 al Survivor România. Veste excelentă pentru fanii show-ului

În marea finală Survivor au ajuns Alex Delea și Elena Chiriac, însă fanii show-ului au decis să-l voteze în număr mai mare pe Alex Dima.

„Nu am cuvinte sa vă mulțumesc îndeajuns pentru toată susținerea oferită ! Nu m-am așteptat sa fie atâția oameni frumoși care sa mă susțină și de la care sa primesc atâtea mesaje ! Vă mulțumesc din suflet ! Nici nu am apucat să răspund la toți! De aceea am ales sa postez, să va spun cât de recunoscător sunt! A fost experiența vieții mele si am învățat extrem de multe din ea. Mulțumesc”, a scris Alex Delea pe Instagram.

Alex Delea spunea, cu câteva zile în urmă, că nu are, încă, planuri cu cei 100.000 de euro câştigaţi în Dominicană. Oricum, destinația lor nu o va decide singur, ci împreună cu mama lui. Un lucru știe sigur Alex: faptul că banii vor fi folosiți pentru bunăstarea familiei. Destinația lor va fi, însă, decisă în toamnă.

Citește și Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022, nu a crezut nicio secundă în şansa lui: „Nu am fost sigur că am câştigat nici măcar atunci când mi-am auzit numele”. Ce va face cu banii

„Am întrebat-o pe mama ce facem cu premiul, aşteptăm să treacă vara, e o sumă foarte mare, dar am încredere în mama că vom lua cea mai bună decizie. Premiul ăsta nu e pentru mine, e pentru noi şi vom vedea împreună ce e mai bine pentru familia noastră„, a spus câştigătorul Survivor în emisiunea lui Măruţă.

Când începe noul sezon Survivor

Fanii emisiunii Survivor sunt nerăbdători acum să afle dacă va mai fi un nou sezon și când îl vor putea viziona. Prezentatorul Daniel Pavel a dezvăluit că deja au început înscrierile pentru noul sezon.

Se pare că Survivor sezonul 4 va fi tot la Pro TV și ar putea începe chiar din toamnă. Rămâne de văzut ce vor decide producătorii show-ului, fiindcă se spune că va fi și o ediție All Stars, cu cei mai buni concurenți din sezoanele trecute de Survivor și Exatlon. Printre numele vehiculate se numără, Vladimir Drăghia, Giani Chiriță, frații Culita și mulți alții.

Anul viitor va fi difuzat și Survivor All Stars, care reunește cei mai buni concurenți din aceste trei sezoane, dar și de la Exatlon România, difuzat în perioada 2018 – 2019, potrivit unor surse.

ProTv ar fi semnat deja cu Vladimir Drăghia, câștigătorul sezonul 1 al Exatlon, potrivit unor surse ale Click. În momentul de față nu se știe exact care sunt concurenții aleși să repete experiența din Republica Dominicană, dar se zvonește că Zannidache și frații Sterp ar fi printre ei.

“Se tot vorbeşte de un sezon All Stars, însă nu ştiu cine îşi mai doreşte să participe dintre foştii concurenţi. Unii au fost sunaţi, alţii nu, însă sunt destui care s-ar întoarce şi mai este destul timp până la sfârşitul anului. Unii dintre cei care ar putea merge ar fi fraţii Sterp, Iancu şi Culiţă, Zannidache, Iulian Pîtea, Giani Kiriţă sau Cătălin Cazacu.”, a declarat un fost concurent Survivor.

Citește și Surprize mari după finala Survivor România 2022. Ce reality show revine pe post