Când s-a culcat avea 32 de ani, când s-a trezit era adolescentă. Cum a fost posibil

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să te trezeşti dimineaţa şi să îţi dai seama că te-ai întors în timp? Sau mai bine zis să te fi întors în timp fără ca măcar să îţi dai seama? Ei bine, există oameni care au experimentat acest lucru. Şi nu pentru că s-ar fi inventat călătoria în timp şi are oricine acces la ea, ci "datorită" unor afecţiuni care produc amnezie parţială.

RomaniaTV.net
27 nov. 2016, 05:58
Când s-a culcat avea 32 de ani, când s-a trezit era adolescentă. Cum a fost posibil

Naomi Jacobs s-a trezit, într-o dimineață a anului 2008, și se gândea cu îngrijorare la examenul pe care urma să-l susțină, ca orice adolescentă de 15 ani. Numai că Naomi avea, de fapt, 32 de ani.

În timpul nopţii, femeia din Marea Britanie, a fost afectată de o formă de amnezie cauzată de stres, care i-a şters o parte a memoriei.

Amnezia totală tranzitorie implică apariţia bruscă şi temporară a unei probleme de memorie în cazul unei persoane sănătoase.

Naomi a povestit că a avut un șoc când un băiat în vârstă de 10 ani pe care nu îl cunoştea a apărut lângă ea şi i-a spus „mama”. Din fericire pentru ea şi cei din jur, situaţia nu a fost decât temporară.

Femeia și-a revenit în scurt timp și a publicat o carte despre experienţa sa legată de pierderea memoriei, intitulată „Forgotten Girl: A powerful true story of amnesia, secrets and second chances”.