Momente teribile pentru Gina Pistol. Dezvăluire cutremurătoare a vedetei: „Nu mai știam cine sunt!” VIDEO

Gina Pistol și Smiley și-au făcut pentru prima dată apariția împreună, de când au devenit părinți, în cadrul unei emisiuni, la podcast-ul "Seara după șapte", realizat de Gabriel Fereșteanu la ProFM. Cei doi au vorbit despre cele mai dificile momente prin care au trecut de la apariţia micuţei Josephine.

31 mai 2022, 10:36
Momente teribile pentru Gina Pistol. Dezvăluire cutremurătoare a vedetei: „Nu mai știam cine sunt!” VIDEO
Momente teribile pentru Gina Pistol

Momente teribile pentru Gina Pistol. Smiley a dezvăluit că sarcina iubietei sale a fost ceva extrem de neașteptat, mai ales că nu aveau nicio speranță în acest sens.

Momente teribile pentru Gina Pistol. Dezvăluire cutremurătoare a vedetei: „Nu mai știam cine sunt!”

„Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, un dar la la Dumnezeu. Noi am primit tot momentul exact ca pe un dar și am tratat fiecare moment și cu bune, și cu rele. Indiferent că am trecut și prin momente de panică, supărări, le-am primit fix cu bucurie. Înainte să fie Gina gravidă, toată lumea ne avertiza la ce să fim pregătiți și, sufletește, m-am pregătit. Eu oricum sunt mai calm, dar mie nu mi s-a părut că a fost dificil”, a declarat Smiley în cadrul podcast-ului.

Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul!

Gina Pistol a dezvăluit că a avut parte de extrem de multe momente de dezechilibru în perioada în care a fost gravidă. „Mie mi s-a părut că a fost dificil. Ai avut toată răbdarea din lume cu mine. Erau momente când eram conștientă că exagerez, dar eram conștientă că e hormonal și nu aveam cum să mă controlez. A avut foarte mare răbdare cu mine. Eu mă făceam imensă, aveam 80 de kilograme înainte să nasc și făcea Andrei: „Doamne, cât ești de frumoasă!” și începeam să plâng, că mă ia la mișto. Eu am ales să vorbesc despre asta pentru că nici cu mine nu a vorbit nimeni și mă uitam la alte mămici și credeam că eu greșesc cu ceva. Pentru femeie este foarte greu în perioada de după naștere. Viața nu este perfectă, sunt nopți nedormite, corpul se reface greu, duci o criză de identitate. Eu aveam momente când nu mai știam cine sunt, acum mă regăsesc ușor, ușor. Uiți cine ești”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol a rămas cu probleme mari după ce s-a infectat cu Covid-19. „Atunci când e ud are un miros ciudat!”

Cel mai greu moment a fost cel în care Gina Pistol a trebuit să renunțe la unul dintre cele mai iubite reality show-uri din România, Asia Express: „Eu am avut o perioadă de două săptămâni când mă trezeam și spuneam „Gata, plec în Asia!”. Andrei mi-a zis atunci că orice decizie aș lua, el mă susține. Când mă duceam la filmări la „Chefi la Cuțite” mi se făcea dor imediat de ea. Legătura pe care o am eu cu copilul meu vine instinctiv. Aveam teamă la început, dar acum simt lucrurile”.

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol: „Cine mai suferă de sindromul ăsta?”