Când se redeschid parcurile din Sectorul 6. Apelul făcut de primarul Gabriel Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că vineri vor fi redeschise parcurile din această zonă. Edilul a făcut apel la păstrarea distanţării sociale, dar şi la alte măsuri pe care oamenii trebuie să le respecte. 

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 15:56
Când se redeschid parcurile din Sectorul 6. Apelul făcut de primarul Gabriel Mutu

„Vineri, 15 mai: redeschidem parcurile din Sectorul 6! Suntem pregătiţi să vă primim în cele mai sigure condiţii, având în vedere că zilele acestea efectuăm o amplă acţiune de curăţare şi dezinfectare a mobilierului urban.

Fac apel către cei care vor accesa parcurile din sector să respecte măsurile anunţate de autorităţi, pentru a-şi proteja familia, dar şi întreaga noastră comunitate.

Citeşte şi: Declaraţia pe proprie răspundere rămâne şi după 15 mai pentru părăsirea localităţii. Iohannnis a explicat în ce condiţii

Starea de alertă înseamnă că păstrăm în continuare distanţarea socială (1,5 metri), ne dezinfectăm constant şi respectăm programul şi regulamentul de accesare a acestor spaţii, de care noi ne-am îngrijit în această perioadă şi de care ne vom bucura din nou, toţi, începând cu acest final de săptămână!”, a scris edilul, marţi, pe Facebook.

Şi primarul general, Gabriela Firea, a declarat că din acest sfârşit de săptămână vor fi deschise toate parcurile, grădinile publice, inclusiv Grădina zoologică, precum şi cimitirele din Capitală.

„Din acest weekend se deschid toate parcurile, grădinile publice – inclusiv Grădina zoologică – şi cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost şi votat, în cadrul şedinţei de azi (n.r. – marţi) a Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă”, a postat ea pe Facebook. 

Citeşte şi: