Când se termină războiul din Ucraina. Anunţ de ultimă oră de la Moscova

Rusia acuză Ucraina că nu vrea să negocieze pentru oprirea conflictului militar, Kievul acuză Kremlinul de tergiversarea tratativelor.

18 mai 2022, 17:37
Când se termină războiul din Ucraina. Anunţ de ultimă oră de la Moscova

Administraţia Vladimir Putin a acuzat, miercuri, Ucraina de lipsă totală de voinţă pentru negocieri în scopul opririi conflictului militar, informează cotidianul Le Figaro.

„Negocierile nu avansează şi constatăm o lipsă totală de voinţă din partea negociatorilor ucraineni de a continua acest proces”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. O echipă de neurochirugi şi hematologi îl însoţeşte permanent
În schimb, marţi, Administraţia Volodimir Zelenski a acuzat Rusia că este responsabilă de suspendarea negocierilor pentru un armistiţiu general şi un acord de pace.

Aproximativ 1.288 de cadavre ale civililor au fost găsite în regiunea Kiev de la începutul invaziei ruse, declară un oficial ucrainean

Aproximativ 1.288 de cadavre ale civililor au fost găsite în regiunea Kiev de la începutul invaziei ruse în Ucraina, în luna februarie a declarat un şef al Poliţiei, relatează BBC.

Rusia se laudă cu o armă secretă, laserul care poate arde o dronă inamică în câteva secunde

”În prezent, avem 1.288 de cadavre ale oamenilor care au fost ucişi. Subliniez, este vorba despre civili”, spune Andrii Niebitov, şeful Poliţiei Regiunii Kiev, citat de agenţia de presă Interfax-Ucraina.

”Majoritatea dintre ei au fost împuşcaţi cu arme automate”, adaugă Niebitov, subliniind că autorităţile ucrainene continuă să găsească noi morminte ale civililor ucişi în regiune.