Noi detalii despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. O echipă de neurochirugi şi hematologi îl însoţeşte permanent

Noi informaţii despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin ies la iveală după ce un oligarh rus a dezvăluit că acesta ar suferi de leucemie.

18 mai 2022, 16:43

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin nu este tocmai optimă, dacă este să dăm crezare speculaţiilor. Odată lansată informaţia că Putin ar suferi de leucemie, presa internaţională a început să caute informaţii legate de acest subiect. Aparițiile publice ale liderului rus au atras atenția la nivel internațional. Mulţi au observat că poziția corpului lui este una nefirească și nepotrivită în anumite contexte, iar informațiile potrivit cărora ar fi ajuns de urgență la spital nu au făcut decât să confirme zvonurile iniţiale.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin, din ce în ce mai precară

Pe 9 mai, la Parada de Ziua Victoriei, toată lumea a observat că Putin a fost singurul bărbat din tribuna centrală care îşi acoperise picioarele cu o pătură, în ciuda faptului că temperatura la Moscova nu era foarte scăzută, ci de aproximativ 9 grade.

În pofida dovezilor care să susţină faptul că Putin ar fi bolnav pe care presa occidentală le-a prezentat, Kremlinul neagă cu vehemenţă că acesta ar avea vreo afecţiune. Zvonurile despre sănătatea liderului sunt descrise în Rusia drept „speranţele” inamicilor săi. De curând, a fost lansat zvonul unei operaţii iminente de vindecare a cancerului, pentru care o întreagă echipă de cadre medicale şi o sală de operaţie au fost pregătite într-un loc secret, bine ascuns de ochii curioşilor, informează Mediafax. Canalele Telegram vin cu detalii în plus, precizând că intervenţia extrem de delicată ar putea fi efectuată în cursul nopţii.

Citeste si „Putin are un miros ciudat”. O fostă consilieră a lui Donald Trump face dezvăluiri despre liderul rus şi spune că acesta nu mănâncă la evenimente

Liderul de la Kremlin, însoţit permanent de o echipă de neurochirurgi

Mai mult, jurnalişti de investigaţie occidentali ar fi detectat prezenţa permanentă în preajma liderului rus a unei echipe de medici hematologi şi neurochirurgi. Tot potrivit acestora, Putin ar fi tratat cu sânge de căprioară, iar mărirea capului s-ar datora administrării de steroizi.

O publicaţie americană a dezvăluit recent că a intrat în posesia unei înregistrări a unei conversaţii dintre un oligarh rus şi unii omologi occidentali în timpul căreia oligarhul ar fi susţinut că preşedintele este grav bolnav. La toate acestea se adaugă observaţiile experţilor care notează presupusa rigiditate a mişcărilor lui Putin, creşterea în greutate şi umflarea feţei sunt simptome specifice bolii care i se atribuie.

Citeste si Pentagonul, cu cărțile pe față. Primele dezvăluiri despre OZN-uri: „Prezintă riscuri pentru securitate”