Când şi de ce se îngraşă şi când slăbesc femeile din cauza bărbaţilor

O statistica socanta arata ca femeile pana la 45 de ani tin, in medie, 61 de cure de slabire. Multe dintre acestea au un factor comun doar aparent inedit: barbatii.

22 mai 2014, 05:50
Când şi de ce se îngraşă şi când slăbesc femeile din cauza bărbaţilor

O cercetare noua arata ca suisurile si coborasurile greutatii corporale, in cazul femeilor, sunt asociate cu starea de bine din relatia de cuplu sau de inexistenta partenerului. Asadar, si barbatii influenteaza ce marime purtam la haine!

Aproape jumatate dintre femei, mai exact 47%, se ingrasa in timp ce sunt implicate in relatii cel putin satisfacatoare, daca nu chiar fericite. Acelasi procent renunta adesea la fumat si descopera si tainele maternitatii.

Citeste si: Cum să slăbeşti la fund şi la picioare

Pe de alta parte, lipsa unui partener stabil contribuie uneori la scaderea in greutate. Mai mult de atat, studiul citat de publicatia britanica arata ca 27% din femei slabesc in timp ce trec printr-o despartire.

Exista mai multe sanse sa slabim decat sa ne ingrasam daca ne despartim de partener sau daca avem relatii nefericite.

Se stie deja ca obiceiurile alimentare influenteaza starea de spirit. Diferitele perioade prin care trecem in viata influenteaza, la randul lor, aceste obiceiuri nutritionale, motiv pentru care si greutatea corporala are de suferit sau de castigat.

Citeste mai mult pe lyla.ro