Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian: „Am avut un moment de paranoia”

Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian. Artista a ținut să clarifice lucrurile și să le spună fanilor că nu este vorba despre vreo ceartă reală sau despărțire, așa cum s-a speculat în presă. Vedeta a povestit pe larg cum s-a întâmplat totul.

25 mai 2023, 12:37
Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian: „Am avut un moment de paranoia”
Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian

Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian. Actrița a mărturisit că nu a fost nimic serios, ci doar s-a încăpățânat să conducă ea, astfel că l-a împins pe Anghel Damian atunci când s-a oferit să facă el acest lucru pentru a o proteja. De asemenea, susține că i-a fost frică ca să nu-i vadă cineva în acele momente în care, ‘se prostea’.

Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian

Zice de noi la TV că ne-am bătut pe stradă. Mamă! Mor! A plecat Anghel să plătească nota. Ea era plătită, dar s-a dus el să o și ducă băieților. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate, el dispăruse. Si cum mă prostesc așa și mă alint, m-am supărat așa și i-am zis că o să conduc eu. El nu și nu și l-am îmbrâncit să se dea că o să conduc eu. El na, să mă protejeze, să nu mă lovesc, etc.

Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când m-am urcat în mașină, am și zis: ‘Ce ar fi când m-am îmbrâncit fix acum așa să mă pozeze și să dea, cine știe ce, că ne-am bătut în stradă.’ De ce mi-a fost frică de aia n-am scăpat. De acum încolo trebuie să am grijă, merg și urât, stau și cocoșată, multe greșeli într-un video„, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Citește și: Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni: „M-am simțit neînțeleasă și părăsită. Încă retrăiesc acea frică”

Alina Petre, despre reacțiile lui Theo Rose

Din păcate, e un comportament agresiv care vine unei lipse mari de comunicare dintre ei doi. E o lipsă foarte mare de comunicare, dar vedem foarte clar că este ea supărată și aici putem să spunem că există și hormonii ăștia de sarcină care ne schimbă comportamentul și devenim mai agresive, dacă intrăm în starea de mamă, de leoaică, care își apără puiul, dar pe de altă parte nu e un comportament de leoaică, dar e un comportament de leoaică rănită. 

Cineva a rănit-o foarte tare și cred că este vorba despre partenerul ei de viață. E o frustrare adunată, o agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea, eu asta văd din limbajul corpului. Nu-l vrea lângă ea în momentul acela, în momentul în care cineva nu te vrea într-o anumită situație este bine să nu te bagi și să nu mai insiști, pentru că reacția va fi din ce în ce mai agresivă.

Așa se manifestă ea și probabil că are motivele ei bine întemeiate, în afară de cele hormonale”, a explicat Alina Petre, coach emoțional, în emisiunea lui Cristi Brancu.