Dănuț Lupu, viață grea în închisoare! Fostul mare fotbalist a căzut în dizgrația pușcăriașilor, după ce a făcut o greșeală uriașă

Dănuț Lupu nu are o viață tocmai ușoară în închisoare. Fostul mare fotbalist care se află în prezent, la Penitenciarul Rahova, ar fi fost implicat deja în mai multe conflicte cu alți deținuți.

03 nov. 2023, 09:25
Dănuț Lupu, viață grea în închisoare! Fostul mare fotbalist a căzut în dizgrația pușcăriașilor, după ce a făcut o greșeală uriașă
Dănuț Lupu, viață grea în închisoare!

Dănuț Lupu, viață grea în închisoare! Mai mult, legenda fotbalului românesc ar fi căzut în dizgrația pușcăriașilor, după ce ar fi făcut o greșeală uriașă.

Citește și Dănuț Lupu părăsit în spatele gratiilor! Care este motivul pentru care soția lui nu îl vizitează în închisoare

Dănuț Lupu, viață grea în închisoare!

Se pare că problemele din închisoare ale lui Dănuț Lupu au legătură cu mâncarea. În urmă cu câteva zile, fostul fotbalist s-ar fi certat cu un coleg de celulă după ce ar fi mâncat o ceapă care îi aparținea acestuia.

O altă greșeală uriașă pe care fostul internațional a făcut-o este una plină de simboluri și legi nescrise, dar respectate de toată lumea în închisoare. Aceasta l-a făcut să cadă în dizgrația celorlalți deținuți care l-au criticat intens.

Potrivit unor deținuți, Dănuț Lupu și-ar fi cumpărat o pâine feliată de la magazinul penitenciarului și după ce a desfăcut punga, din neatenție, câteva felii au căzut pe jos.

Imediat, fostul internațional le-ar fi ridicat, le-ar fi suflat și le-ar fi mâncat, un lucru considerat, condamnabil, în închisoare.

Deținuților le este interzis să bage în gură lucruri care au căzut pe jos, fiindcă acestea ar fi spurcate, spun legile nescrise ale închisorilor.

După ce a fost criticat de colegii săi, fostul fotbalist ar fi explicat faptul că nu a mai făcut închisoare în România și nu cunoștea această regulă.

Dănuț Lupu a fost condamnat pe data de 2 octombrie, la șapte luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru că a condus fără permis, şi nu va beneficia de regim deschis deoarece nu s-a predat în termenul legal, fiind în vacanţă în Dubai.

Pentru că, la momentul respectiv, acesta era plecat în străinătate, s-a predat abia șase zile mai târziu, pe Aeroportul Henri Coandă, după ce autoritățile îl dăduseră deja în urmărire internațională.

Imediat după ce a coborât din avion, Lupu a fost preluat în cătușe și dus direct la Penitenciarul Rahova, unde, conform procedurii, a fost băgat în carantină, pentru 21 de zile.

Pe perioada carantinei, acesta a fost cazat într-o cameră situată în Secția a 2-a, folosită, în trecut, pentru încarcerarea deținuților violenți sau cu tendințe suicidale, potrivit informaţiilor obţinute de Gândul.

Citește și Gigi Becali, anunţul care îl bulversează total pe Dănuţ Lupu. Veste teribilă pentru fostul fotbalist aflat după gratii