Când vor avea bucureștenii din nou apă caldă

Veștile proaste continuă să vină pentru bucureșteni! Deși autoritățile promiseseră că de pe 20 august vor da drumul la apa caldă, se pare că va mai dura până când acest lucru se va și întâmpla.

20 aug. 2023, 23:50
Când vor avea bucureștenii din nou apă caldă

În continuare, bucureștenii trebuie să găsească metode alternative ca să se spele în această perioadă de caniculă. Apa caldă nu va curge prea curând la robinet.

Până când Termoenergetica va finaliza lucrările și apa caldă va curge din nou prin țevi, bucureștenii sunt obligați să găsească metode alternative de a se spăla.

Citește și: Canicula se accentuează. A fost emis cod portocaliu pentru București și 7 județe. În unele zone furtunile fac prăpăd

Unii au ajuns să apeleze la tot felul de soluții pentru a se spăla cu apă caldă. Unii dintre ei au mers la săli de fitness, la duș, în timp ce alții au apelat la metoda clasică și au încălzit apa pe aragaz.

Citește și: Un apartament de patru camere costă 8.000 de euro în acest oraș din România. Are 76 de metri pătrați și un balcon uriaș

Aproape jumătate din capitală nu are apă caldă de trei săptămâni, în condițiile în care temperaturile de afară au depășit constat 40 de grade resimțite.