Mihai Bobonete a făcut anunţul care îi întristează pe români. Când se termină serialul Las Fierbinţi

Mihai Bobonete, cunoscut pentru rolul său din serialul "Las Fierbinți", a oferit o previziune cu privire la încheierea proiectului cinematografic de la Pro TV. Serialul, care a debutat în 2012 și a captivat audiențele românești, ar putea să-și încheie povestea până în 2025.

10 ian. 2024, 14:12
Mihai Bobonete a făcut anunţul care îi întristează pe români. Când se termină serialul Las Fierbinţi
Mihai Bobonete a făcut anunţul care îi întristează pe români. Când se termină serialul Las Fierbinţi

Mihai Bobonete a făcut anunţul care îi întristează pe români. Într-o discuție cu colega sa de platou, Anca Dumitra, Mihai Bobonete a explicat că, în opinia sa, „Las Fierbinți” ar putea să-și trage cortina anul viitor. „Cât mai ține Las Fierbinți? Cred că undeva prin 2025 se termină”, a spus Mihai Bobonete. Acestă proiecție a stârnit interesul fanilor și a adus în discuție viitorul serialului.

Anca Dumitra, exprimându-și opinia, a subliniat că finalul nu va fi ușor pentru nimeni, deoarece serialul a devenit o parte importantă a vieții lor de-a lungul anilor. „Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță e că atunci când va fi finalul nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a spus Anca Dumitra.

Citeşte şi: Mihai Bobonete, despre cea mai penibilă întâmplare din viața sa. Ce a pățit actorul, după ce a băut fără măsură: ”Doamne! Mă îngălbenisem”

Cum a debutat Mihai Bobonete

„Am văzut o ştire, cum că se închide podul de la Cernavodă pentru renovare, iar traficul va fi deviat pe Giurgeni, eu fiind de la Giurgeni. Şi mi-a venit asta cu „Văru’ de la Giurgeni”. Feedback-ul a venit repede, foarte multă lume întreba cine sunt, iar personajul a fost foarte îndrăgit”, povestea Mihai Bobonete. Deşi mulţi s-ar aştepta să aibă studii de specialitate în actorie, Mihai Bobonete a mers, după terminarea liceului, la Facultatea de Electrotehnică din Craiova. Aici, bunul său prieten Octavian Strunilă, care i-a devenit şi naş, l-a sfătuit să devină actor.

Citeşte şi: Incident şocant la nunta lui Dani Oţil. Abia acum s-a aflat, Mihai Bobonete a fost dat afară din restaurant VIDEO

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Octavian Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, a povestit Mihai Bobonete.