Candidat la alegerile locale, împuşcat de un braconier

Un candidat la alegerilor locale a fost împuşcat la o partidă de vânătoare, de un braconier. S-a întâmplat într-o localitate din Arad. Victima este în stare critică la spital, iar medicii au fost nevoiți să extirpe un rinichi.

RomaniaTV.net
22 aug. 2020, 15:45
Candidat la alegerile locale, împuşcat de un braconier

Ioan Nicoară, candidat al PPU pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Seleuș, a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare.

„Vineri seara, în jurul orei 20:00, în timp ce desfășura activități în cadrul unei partide de vânătoare autorizate, un bărbat de 60 de ani a fost împușcat în zona abdomenului de către un bărbat de 37 de ani, vânător autorizat. Evenimentul a avut loc pe un fond cinegetic de pe raza localității Seleuș.

Victima a fost transportată la Spitalul Ineu și ulterior la Unitatea de Primire Urgențe Arad. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul: nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept, braconaj cinegetic și vătămare corporală din culpă”, a precizat Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad, potrivit aradon.

Citeşte şi Un bărbat s-a aruncat de la etajul 11 al unui hotel din Arad. Cum a reuşit să-i fenteze pe angajaţii hotelului