Candidat la primăria New York-ului, dansează pe manele în Chinatown. Clipul din SUA pe care românii l-au viralizat VIDEO

Mai multe imagini apărute în mediul online i-au surprins pe internauţii români. Un candidat la Primăria New York dansează pe manele alături de susținătorii săi, în cartierul Chinatown.

05 iun. 2021, 16:43
Candidat la primăria New York-ului, dansează pe manele în Chinatown. Clipul din SUA pe care românii l-au viralizat VIDEO

Andrew Yang este candidatul Partidului Democrat pentru funcţia de primar al New York-ului, favorit să-i succeadă colegului său de partid Bill de Blasio, care se află în această funcţie din 2013 şi nu mai are dreptul să candideze pentru un al treilea mandat. Vizita sa recentă în Chinatown a stârnit ecouri nebănuite pe internet.

Politicianul care în 2020 a participat și la competiția internă a formațiunii pentru candidatura preşedinţia SUA, câștigată însă de Joe Biden, le-a devenit brusc simpatic românilor, datorită imaginilor de mai jos, care s-au viralizat rapid în mediul online.

Citeşte şi Dan Barna dă exemplu de versuri de manele pentru susţinerea vaccinării: „Pe o inimă curată, s-ajute la sănătate”

Am văzut acest grup drăguț care dansa în timp ce mă aflam prin Elmhurst și a trebuit să mă alătur”, a scris Andrew Yang pe contul său de TikTok.

Dansul şi muzica la care se referă politicianul sunt de fapt manele, fapt care a stârnit un val de comentarii pe reţelele de socializare. ”Trăiască domn primar”, ”Sigur toți au standuri în Dragon”, ”Hai că i-am stricat și pe ăștia”, ”Trebuia să o pună pe aia cu Liviu Dragnea PSD”, ”Mie nu mi-a adus ulei și făină. Domn primar, rezolvați cumva”, sunt doar câteva dintre comentariile românilor la videoclipul de pe Tik Tok.

Clipul din Chinatown, cu Andrew Yang dansând pe manele:

@officialandrewyangSaw this lovely group dancing while I was in Elmhurst and had to join 😀 #nyc♬ original sound – Andrew Yang

Citeşte şi Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte manele: „Mie îmi plac colaborările”