Candidaţii examenului de titularizare au aşteptat adeverinţele pentru înscriere fără să respecte măsurile impuse de autorităţi

Absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universitatăţii Creştine Dimitrie Cantemir au aşteptat adeverinţele pentru înscrierea la titularizare fără să respecte nicio măsură impusă în contextul pandemiei de coronavirus. Candidaţii nu au purtat masca şi au stat într-o sală de la ora 9 dimineaţa până spre după-amiază, conform Educaţie Privată.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 12:04
Candidaţii examenului de titularizare au aşteptat adeverinţele pentru înscriere fără să respecte măsurile impuse de autorităţi

Din imaginile primite de Educație Privată de la unul dintre participanții la întâlnire, reiese faptul că mulți dintre candidaţi au ales să ignore regulile de protecție epidemiologică şi să nu respecte distanţarea socială sau să poarte măşti de protecţie.

Citeşte şi: TITULARIZARE 2020. Examenul pentru titularizarea în învăţământ va avea loc pe 29 iulie. Calendarul complet

Aceştia au aşteptat ore întregi documente, aşezaţi câte doi în bancă, fără a respecta regulile de distanţare. De asemenea, masca era pe post de accesoriu, purtată de cele mai multe ori sub bărbie.

Secretarele facultăţii au avut acelaşi tip de comportamente, petrecând mai multe ore în sala de clasă fără a purta masca de protecţie.

Calendarul desfăşurării examenului de Titularizare

Candidaţii la concursul de titularizare 2020 se pot înscrie în perioada 9 iulie-16 iulie. Înscrierea la concurs se poate face atât la inspectoratele şcolare, cât şi electronic, scrie News.ro. Între 17 şi 21 iulie va avea loc verificarea datelor şi corectarea eventualelor erori din dosare.

Prima probă a concursului de TITULARIZARE 2020 va avea loc în 29 iulie, iar primele rezultate vor fi afişate pe 4 august. Contestaţiile vor putea fi depuse în perioada 4-5 august, iar pe 11 august se vor afişa rezultatele după contestaţii. În data de 13 august va avea loc repartizarea candidaţilor care au obţinut minimum 7, iar în perioada 20 – 28 august se vor emite deciziile de repartizare pe post.