Candidatul PNL la sectorul 6, propunere radicală: „Trotuarul este pentru pietoni. Nu se va mai parca pe trotuar”

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la primăria sectorului 6 al capitalei, a explicat, într-un interviu pentru Hotnews, că vrea să desfiinţeze toate locurile de parcare de pe trotuare, redându-le astfel pietonilor.

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 14:44
Candidatul PNL la sectorul 6, propunere radicală: „Trotuarul este pentru pietoni. Nu se va mai parca pe trotuar”
Ciprian Ciucu anunţă DEMITERI la Primăria Sectorului 6

Ciucu a detaliat şi modul în care şi-a propus să rezolve problema parcărilor din sectorul 6 şi a recunoscut că aceasta este un stringentă, mai ales în zonele aglomerate, ca Drumul Taberei, Militari şi Crângaşi. Soluţia lui Ciucu este una „simplă”, prin care acesta declară că va construi 22.000 de locuri noi de parcare: parcării supraetajate în apropierea centrelor comerciale şi subterane în zonele aglomerate de blocuri.

„Am 3 soluții. Avem mari probleme în Militari, Drumul Taberei și Crângași. Vrem să insistăm să construim parcări de tip park&ride. Unde sunt centre comerciale să începem să construim pe verticală, pe orizontală nu mai e loc. Unde avem aceste mari aglomerări, cea mai bună soluție e să facem în subteran. Între blocuri, tot pe vericală, acele smart parking. Am pus în program 22.000 de locuri de parcare. Parcările de pe trotuar sunt date de Gabriel Mutu. Trotuarul este pentru pietoni. Nu se va mai parca pe trotuar”, a explicat Ciucu.

Citeşte şi: Tăriceanu, după ce Iohannis şi Orban au inaugurat linia Gara de Nord-Otopeni: „Penibilul nu mai are limite, jenanţi conducători”