Tăriceanu, după ce Iohannis şi Orban au inaugurat linia Gara de Nord-Otopeni: „Penibilul nu mai are limite, jenanţi conducători”

Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au inagurat luni linia directă Gara de Nord - Otopeni, circulând cu trenul din gară spre aeroport. Călin Popescu Tăriceanu consideră această inaugurare un moment inoportun, mai ales că trenul va fi, de fapt, funcţional abia din 12 decembrie. 

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 13:33
Tăriceanu, după ce Iohannis şi Orban au inaugurat linia Gara de Nord-Otopeni: „Penibilul nu mai are limite, jenanţi conducători”

„Penibilul nu mai are limite. După ce au inaugurat o magistrală de metrou care se va închide după alegerile locale pentru a se face ultimele retușuri, azi cuplul de comici vestiți ai ecranului Klaus și Ludovic au inaugurat linia de tren care ajunge la Otopeni, tren care va fi, de fapt, funcțional doar din 12 decembrie!

Dar cum alegerile bat la ușă, totul le este permis, chiar și istoria poate fi falsificată pentru câteva voturi. De fapt, la ce să ne așteptăm de la Iohannis care voia să aniverseze 30 de ani de la Revoluția Română în mai, ca să-l aranjeze în campania prezidențială?!

Jenanți conducători, dificile momente pentru români!”, a scris Tăriceanu pe pagina de Facebook. 

Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au inagurat luni linia directă Gara de Nord – Otopeni, circulând cu trenul din gară spre aeroport. 

„Iată că planul de relansare economică pe care l-am elaborat împreună cu guvernul Orban începe să-şi arate şi partea practică. Am participat astăzi la un test pe singura linie nouă de cale ferată construită din 1984 încoace. Dorim să dezvoltăm Aeroportul Internaţional, dar pentru asta e nevoie să ajungi în aeroport în condiţii foarte bune”, a spus Klaus Iohannis, la inaugurarea liniei directe Gara de Nord – Otopeni.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a anunțat că proiectul legăturii feroviare între Gara de Nord și aeroportul Otopeni este aproape de finalizare, iar în cel mai scurt timp va fi pus la dispoziția beneficiarilor. El a spus că ideea acestui tronson îi aparține și că a trebuit să treacă 12 ani pentru a deveni realitate.

„Ideea acestui tronson s-a născut în mandatul meu de ministru al Transporturilor. Sigur că și aici a trebuit să treacă 12 ani pentru realizarea acestui tronson necesar pentru a oferi o alternativă de deplasare pentru cei care vor să plece de pe Aeroportul Otopeni sau aterizează pe Aeroportul Otopeni. (…) Lucrarea este finalizată în proporție de 100%. Această linie este o realitate și va fi pusă la dispoziția beneficiarilor în cel mai scurt timp posibil”, a spus Ludovic Orban.

Citeşte şi De ce trenurile spre aeroport nu pot circula decât la 50 de minute? „Soluţia e o linie dublă de cale ferată”