CANNES 2015: Mădălina Ghenea face furori. Apare GOALĂ pe posterul celui mai nou film FOTO

CANNES 2015. Frumoasa Mădălina Ghenea face senzaţie la Cannes. Românca apare în filmul Youth - La Giovinezza, regizat de italianul Paolo Sorrentino şi aflat în competiţia oficială. Mădălina, care a purtat o ie pe covorul roşu, a pozat alături de colegii de film, Michael Caine, Jane Fonda, Harvey Keitel şi Rachel Weisz. Românca le-a mărturisit jurnaliştilor că rolul din acest film a însemnat prima sa apariţie nud.

20 mai 2015, 19:12

CANNES 2015. Mădălina a mărturisit că nu i-a fost uşor să renunţe la haine pe platoul de filmare, o premieră pentru ea, dar că şi-a făcut curaj, gândindu-se că, la urma urmei, este o actriţă. Superba olteancă a apărut astfel goală într-o scenă fierbinte alături de Michael Caine.

Posterul care promovează filmul o prezintă tot goală, lucru care l-a bulversat puţin pe tatăl ei. „Tata s-a ruşinat puţin”, a spus Ghenea. „Nu este uşor să îţi vezi fiica goală pe afişele din Roma şi toată Italia”, a explicat românca într-un interviu pentru o revistă italiană.

VEZI ŞI CANNES 2015: Actriţei Andie MacDowell i s-a rupt rochia chiar înainte de a păşi pe covorul roşu

Mădălina nu s-a ferit să vorbească nici despre complexele sale. Uneori, s-a destăinuit ea, este nemulţumită de …picioarele sale, de abdomen sau de piele, pentru ca are un ten alergic şi se irită uşor.

Cât despre viaţa amoroasă, Mădălina spune că, momentan îi este bine singură. Asta, după ce a avut alături unii dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, Gerard Butler şi Michael Fassbender.

Românca ştie că poate conta mereu pe familia ei, care o susţine, mai ales mama sa, care o încurajează şi se bucură pentru succesul ei.

Mădălina nu uită de unde a plecat şi trimite mereu bani acasă, pentru a-i ajuta pe cei dragi, părinţii. Pentru ea, este cel mai important lucru.

Filme de Corneliu Porumboiu şi Radu Muntean, în secţiunea Un Certain Regard de la Cannes