Cântăreaţa Adele a primit pe Twitter AMENINŢĂRI CU MOARTEA imediat după ce a născut un băieţel

Adele, care a devenit mama unui băieţel, nu a reuşit să se bucure pe deplin de naşterea primului ei copil, pentru că, printre felicitări, a primit pe reţeaua de socializare Twitter mai multe mesaje mizerabile, chiar şi ameninţări cu moartea.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 10:56
Cântăreaţa Adele a primit pe Twitter AMENINŢĂRI CU MOARTEA imediat după ce a născut un băieţel

Cel mai traumatizant mesaj a fost postat de o utilizatoare a reţelei, „Vanessa Bieber”, care i-a transmis cântăreţei că ar fi mai bine dacă şi-ar ucide nou-născutul. „Ooo, Adele a născut un băiat! O fi gras şi handicapat? Ucide-l, repede! LOL”…

Un alt utilizator i-a scris: „Mă duc să o caut în Marea Britanie şi să o omor!”. Iar altul a repetat acest mesaj, adăugând: „Omoară-i şi copilul!”, scrie Daily Mail.

Alţii i-au trimis mesaje răutăcioase, că ar fi putut să scrie „dacă suferă de depresie post-natală” sau dacă „fiul ei a murit”, în timp ce alţii pretindeau că „nici măcar nu şi-au dat seama dacă este însărcinată, pentru că, oricum, este prea grasă”.

Sâmbătă, Adele, în vârstă de 24 de ani, trimisese mesaje pe Twitter, anunţând că vineri se născuse fiul ei şi al partenerului său de viaţă, Simon Konecki.

Deşi Adele şi Simon nu au dat un comunicat oficial despre naşterea copilului, presa scria că vedeta şi prietenul ei sunt „extaziaţi de venirea pe lume a copilului lor”.

Din fericire pentru ea, Adele nu este singura vedetă care devine ţinta unor astfel de comentarii răutăcioase şi ameninţări prin inetrmediul reţelelor de socializare, scrie tabloidul britanic. Campion la nataţie, Tom Daley a fost nevoit să ceară ajutorul poliţiei, după ce un utilizator de Twitter i-a trimis un mesaj prin care sugera că „tatăl său defunct ar putea fi dezamăgit de performanţa lui la Olimpiada din 2012”. Artistul Gary Barlow, a primit la rândul său mesaje răutăcioase după moartea fiicei lui.