Alina Radi a născut. Mesajul transmis de cântăreaţă după ce a ieşit din sala de operaţie

Alina Radi a devenit mămică. Cântăreaţa de muzică populară, în vârstă de 26 de ani, a adus, sâmbătă, pe lume un băiat de trei kilograme, pe care îl va numi Dario.

25 iul. 2015, 18:16
Alina Radi a născut. Mesajul transmis de cântăreaţă după ce a ieşit din sala de operaţie

Naşterea a avut loc la un spital din Timişoara, oraşul în care Alina stă, scrie click.ro

„Mulţumesc tuturor pentru mesaje. Nu pot vorbi momentan la telefon că sunt foarte obosită. Acum 15 minute am ieşit din sala de operaţie. Am un băieţel frumos, brunet şi sănătos de trei kg care a venit cu puţin înainte de termen. Vă pup şi în curand voi pune şi o poza cu micuţul Dario”, a scris Alina pe un site de socializare.

Cântăreaţa, care a avut o relaţie cu milionarul Nick Rădoi, nu a vrut să spună cine este tatăl copilului. Tot ce se ştie despre el e că e un om de afaceri şi că Alina s-a mutat înapoi în Timişoara pentru el. 

„Am avut nişte neînţelegeri. Dar am căzut de comun acord să păstrăm copilul. Eu nu m-am simţit pregătită să fiu mamă, acum tu ştii, dar dacă a venit acum, e binevenit, să dea Dumnezeu să fie sănătos. Ce va fi cu relaţia noastră nu ştiu. Între noi sunt foarte multe diferenţe de caracter, între noi totul s-a întâmplat foarte repede. Copilul a venit dintr-o greşeală practic. Iar apoi ne-am dat seama că între noi nu este o potrivire. Am ascuns această sarcină 6 luni, pentru că nu am ştiut ce o să se întâmple. Avem o relaţie aşa mai cu năbădăi. El e o persoană foarte ocupată cu afacerile lui. Suntem diferiţi, suntem foarte geloşi. Dacă e să fim împreună, vom fi, dacă nu, nu. Copilul o să ai aibă numele meu”, a spus mai de mult Alina pentru Antena Stars.