Cântăreaţa Ami, mesaj după ce Marcel Pavel şi Ozana Barabancea au fost infectaţi cu coronavirus. „Trebuie să stăm cuminţi în casă”

Cântăreaţa Ami a dezvăluit că nu este infectată cu noul coronavirus, după cum arată rezultatele testului. Artista a mărturisit că a fost prezentă la filmări pentru emisiunea "Te cunosc de undeva" alături de Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, artişti care au fost infectaţi cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 13:41
Cântăreaţa Ami, mesaj după ce Marcel Pavel şi Ozana Barabancea au fost infectaţi cu coronavirus. „Trebuie să stăm cuminţi în casă”

Ami a precizat să se află în izolare la domiciliu. După ce a aflat rezultatul testului pentru coronavirus, artista a scris pe Facebook despre experienţa pe care a trăit-o.

„Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă, gândul meu este alături de colegii mei de la Te cunosc de undeva care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, a scris Ami pe rețelele de socializare.

Vedetele care s-au testat pentru coronavirus şi nu s-au infectat

Printre vedetele emisiunilor mondene de la Antena 1, care au făcut teste pentru Covid-19, rezultatele fiind negative, se numără: Jojo, Tavi Clonda, Monica Anghel, Cosmin Selesi și Andreea Bălan, scrie Gândul.

Adriana Trandafir, confirmată cu coronavirus

Jurnalistul Marius Niță a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre starea de sănătate a cântărețului Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus, care se află internat în spital.

„Mă bucur că sunt la mine acasă, ci nu la Matei Balș. Mă tem că unii colegi de la Antena 1 vor ajunge și ei la spital. Măsurile de relaxare au fost înțelese greșit de unii oameni. Chiar și Ozana Barabancea, care începuse să creadă în teoria conspirației, iată că are și ea. Marcel Pavel s-a tot plimbat , a intrat în contact cu cel puțin 150 de persoane, de la multe televiziuni. Ozana Barabancea este extrem de credincioasă.

Trebuia să creadă și în nenorocirea asta. Până la urmă, măsurile astea trebuie respectate în continuare. Au spus unii că vedetele nu au de fapt coronavirus și vor doar publicitate. Pe Marcel Pavel chiar l-am sunat și mi-a răspuns la telefon și l-am înțeles foarte greu pentru că nu putea să vorbească. Îl simțeam că se simte rău, mi-a zis că așteaptă rezultatul analizelor. Și a doua zi a aflat că are Covid-19.

Nu Marcel Pavel a adus virusul, acesta a adus simptomele dublei pneumonii și apoi s-a descoperit că au coronavirus, inclusiv Andrei Ștefănescu. Acolo se face testare în masă, pentru a nu se răspândi și mai mult. Nu ai cum să mai transmiți, cum să faci programele la tv? Marcel Pavel a cântat aseară doar ca să ne liniștească. Totul va fi bine, până la urmă, ia tratament”, a precizat Marius Niţă, conform sursei citate.

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutăţit. Artistul nu poate respira fără masca de oxigen