Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutăţit. Artistul nu poate respira fără masca de oxigen

Starea de sănătate a artistului Marcel Pavel s-a înrăutățit în această dimineață, din momentul în care, conform acestuia, a început tratamentul.

RomaniaTV.net
20 iun. 2020, 12:02
Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutăţit. Artistul nu poate respira fără masca de oxigen

Artistul a fost pus pe perfuzii și i-a fost pusă și masca de oxigen deoarece nu poate respira singur. De asemenea, acesta are dureri musculare. Cu toate acestea, Marcel Pavel speră să își revină și să se întoarcă pe scenă.

Citește și: Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu 150 de persoane în ultimele 8 zile. Cristi Iacob şi Adriana Trandafir, printre infectaţi

Marcel Pavel are o dublă pneumonie ceea ce îi agravează foarte mult starea de sănătate. 

Artistul a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, după ce mai multe zile s-a simţit rău. Artistul a fost luat de acasă cu izoleta şi dus de urgenţă la spital în aceeaşi zi.

Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la Te cunosc de undeva, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.

Potrivit DSP, Marcel Pavel ar fi intrat in contact cu 150 de persoane in ultimele 8 zile. Marcel Pavel si Andrei Stefanescu au facut primele declaratii de pe patul de spital.