Cântăreața Arabella a slăbit 70 de kilograme în 7 luni. Cum a reușit fără niciun pic de sport

Cantăreața Arabella a umit pe toată lumea când a reușit să dea jos 70 de kilograme într-un timp record. A reușit acest lucru fără să meargă la sala de fitness.

21 oct. 2022, 15:27
Cântăreața Arabella a slăbit 70 de kilograme în 7 luni. Cum a reușit fără niciun pic de sport

Cantăreața Arabella a umit pe toată lumea când a reușit să dea jos 70 de kilograme într-un timp record. Atunci când a decis că e cazul să facă o schimbare radicală a pornit de la 110 kilograme. Cu multă ambiție și perseverență a reușit să slăbească 70 de kilograme. În prezent cântăreața a reușit să ajungă la 60 de kilograme  și nu se oprește aici.

Arabella a slăbit 70 de kolograme fără sport

Principala problemă pentru multe femei este cum să facă să aibă o siluetă de invidiat. Pentru acest lucru multe dintre ele țin diete drastice și fac mult sport, și asta pentru că își doresc o siluetă trasă prin inel.

Arabella a reușit performanța de a slăbi fără să facă sport, cu ajutorul tratamentelor corporale. Cântăreața a povestit cum a luat această decizie

„Îmi era greu să mă desfășor înainte.  Mi s-a schimbat viața radical, din punct de vedere al muzicii, al creativității”,  a povestit aceasta la ProTV

Nu  a fost ușor parcursul mai ale că pe lângă la tratementele corporale pe care le-a făcut a trebuit bineînțeles să aibă foarte mare grijă la alimentație. Cântăreața a povestit că deși are în prezent 60 de kilograme, nu se oprește aici cu toate că de mai multe ori a avut intenția de a se lăsa.

Avantajul slăbirii prin tratamente corporale

Tratamentele corporale sunt recunoscute pentru faptul că putem obține rezultate foarte mari ș foarte repede mai ales dacă ne confruntăm cu foarte multe kilograme în plus. Unul dintre marile avantaje este că primele rezultate se văd foarte rapid, lucru care le încurajează pe doamne să nu renunțe. Un alt avantaj este acela că rezultatul este permanent și uniform. Tot un avantaj este și faptul că nu e nevoie de un număr mare de ședinte pentru un rezultat vizibil

Exista bineînțeles și o serie de dezavantaje cum ar fi că unele persoane pot simți disconfort în timpul procesului sau că tratamentul acționează lent și ai nevoie de câteva luni pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Este foarte important ca pe lângă aceste tratamente să nu uităm și de alimentație care este foarte importantă.

Citește și: Carmen de la Sălciua scoate armele din dotare. Vrea să o dea în judecată pe fosta soacră: „Sunt sătulă până peste cap”

Citește și : Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Fiica ei a ajuns de urgență la spital: ”De la bal la spital se pare că nu e mult”