Cântăreaţa celebră care e însărcinată în acelaşi timp cu fiica ei. „Trăim bucuria la dublu”

Cântăreaţa de muzică populară Angela Rusu e gravidă în acelaşi timp cu fiica ei. Artista spune că e nespus de bucuroasă pentru că anul acesta va deveni şi bunică şi mamă. Atât ea, cât şi fiica cea mare, Larisa, sunt însărcinate şi vor naşte fetiţe peste câteva luni.

12 ian. 2021, 12:16
Cântăreaţa celebră care e însărcinată în acelaşi timp cu fiica ei. „Trăim bucuria la dublu”

Vestea că Angela Rusu e însărcinată i-a bucurat atât pe membrii familiei,  cât şi fanii cântăreţei de muzică populară. Artista de 46 de ani e gravidă în acelaşi timp cu fiica ei, iar diferenţa dintre bebeluşi este de doar cinci săptămâni.

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort”, a mărturisit Angela Rusu, pe canalul ei de YouTube, la sfârşitul săptămânii trecute.

Angela Rusu e însărcinată în acelaşi timp cu fiica ei. „Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă”

Cântăreaţa de muzică populară (foto) şi soţul ei, Marius, vor deveni părinţi pe 1 iunie, atunci a fost programată cezariana. Angela Rusu a mărturisit că trăieşte bucuria la „dublu”, pentru că şi fiica ei, Larisa, este gravidă.

Tânăra de 25 de ani, de profesie psiholog, e căsătorită de trei ani şi locuieşte la Sibiu. Fiica Angelei Rusu va naşte tot o fetiţă, la sfârşitul lunii aprilie.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, a spus Angela Rusu, conform Click.

Pentru că familia se extinde, artista a cumpăra anul trecut un apartament pe două etaje pe care a reuşit să-l mobileze.

Citeşte şi: Iulia Albu, mesaj îngrijorător din cauza COVID-19. „Suntem toți trei sub observație medicală”

Tatăl Angelei Rusu s-a căsătorit cu brunetă cu peste 40 de ani mai tânără decât el

De altfel, Angela Rusu are şi un frate de doar câţiva ani. Tatăl ei, în vârstă de 72 de ani, s-a căsătorit cu o superbă brunetă de 31 de ani, care i-a dăruit un băieţel, în anul 2017.

„Tata este forţă, ca să zic aşa. Eu îl respect foarte mult şi e genul de bărbat care ştie să se comporte cu o femeie şi să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soţie bună şi au un copil tare reuşit. Mă bucur şi eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit, a precizat Angela Rusu, conform sursei citate.

Citeşte şi: Răzvan Simion are o nouă iubită. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi. Cum a reacţionat Lidia Buble – FOTO