Cântăreața de muzică populară care vrea să îi ia locul Ralucăi Turcan, ministrul Culturii. Ce planuri are pentru artiștii români. ”O fac pentru Dumnezeu!”

O cântăreață a pus piciorul în prag și s-a hotărât să intre în lumea politică, pentru a face ceva pentru artiștii români. Cântăreața Laura Bondari a intrat în politică și se pare că vrea să reprezinte cu mândrie cultura, din partea Alianței Național Țărăniste, înfrățită cu AUR.

19 ian. 2024, 20:53
Cântăreața de muzică populară care vrea să îi ia locul Ralucăi Turcan, ministrul Culturii. Ce planuri are pentru artiștii români. ”O fac pentru Dumnezeu!”

Cântăreața Laura Bondari a intrat în politică și se pare că reprezintă cu mândrie cultura din partea Țărăniștilor, înfrățiți cu AUR.

Citește și Lucian Romaşcanu: „Aştept demisia doamnei Raluca Turcan, ministru al Muncii în perioada în care a fost avizat unul dintre azilele groazei”

Formațiunea politică ”Alianța Național Țărănistă” are un om de bază pentru cultură, și anume, Laura Bondari.

Raluca Turcan ar putea fi înlocuită, după alegeri, de una dintre artistele patriei.

Laura Bondari a ales partidul Țărăniștilor, înfrățit cu partidul condus de George Simion, adică, AUR.

„M-am decis să intru în politică ca să apăr drepturile artiștilor! Tocmai de aceea i-am spus și președintelui partidului, când voi organiza spectacole în campania electorală, automat vreau să fie plătiți toți artiștii, indiferent că sunt la început de drum sau chiar artiști mari.

Îmi place să ajut oamenii, o fac pentru Dumnezeu! Eu nu sunt genul de om care să perii pe cineva, când am ceva de spus, spun direct. În momentul în care spui adevărul în față, mai deranjează… Pentru mine, toți oamenii sunt la fel și îi respect la fel”, a spus Laura Bondari.

”Tata m-a împins să îl moștenesc”

Și alți mari artiști, cum ar fi, Ion Dolănescu sau Irina Loghin au cochetat cu politica, însă, fără succes. Pe lângă cele prezentate mai sus, Laura Bondari nu e străină de ceea ce înseamnă clasa politică.

Se pare că tatăl cântăreței a activat în partid, pe vremea comunismului și vrea să-i urmeze pașii.

Artista speră să ajungă măcar pe un post de consilier.

„Probabil că tatăl meu, de acolo de sus, m-a împins să-l moștenesc. El a fost ministru în industria alimentară, înainte de `89, și cred că mă ajută și mă îndrumă.

Și, poate, el mi-a dat inspirația asta să intru în politică. Nu mă voi schimba niciodată, voi rămâne același om. Și dacă dă Dumnezeu, poate ajung și consilier. Important e să fim lângă oameni”, a mai mărturisit cântăreața, potrivit StarPopular.ro.

Citește și Ministrul Culturii este încrezător că Guvernul poate reporni schema de ajutor de stat de tip „cash rebate”

În anul 2024 vor avea loc patru rânduri de alegeri, iar campania electorală urmează să înceapă.

Până atunci, nu toate partidele și-au anunțat candidații, însă, AUR a anunțat pe cine ar trimite la Parlamentul European.