Cântăreață de muzică populară, lovită de o boală cruntă. Georgiana are nevoie zilnic de transfuzii de sânge

Interpreta de muzică populară a fost lovită de o boală cruntă, după ce în copilărie a avut dificultăți cu anemia. De-a lungul timpului, problemele s-au agravat, aceasta ajungând să facă transfuzii de sânge aproape zilnic. Acum, Georgiana Cadinoiu are mare nevoie de donatori compatibili, cu grupele de sânge O1 pozitiv și A2 pozitiv, care o pot ajuta.

15 mai 2023, 22:28
Cântăreață de muzică populară, lovită de o boală cruntă. Georgiana are nevoie zilnic de transfuzii de sânge

O cântăreață de muzică populară din județul Botoșani, Georgiana Cadinoiu, are nevoie urgent de sânge. Aceasta a fost lovită de o boală cruntă, după ce în copilărie a avut dificultăți cu anemia.

De-a lungul timpului, problemele s-au agravat, aceasta ajungând să facă transfuzii de sânge aproape zilnic. Acum, Georgiana Cadinoiu are mare nevoie de donatori.

„Va rog din suflet sa donati sange,cei care puteți și doriți indiferent de grupa. Necesit transfuzii lunare chiar săptămânale (din ultima perioada )de sânge. Bunul Dumnezeu sa va răsplătească osteneala făcută!” este apelul cântăreței.

Minune dumnezeiască pentru cântăreaţa Maria Ghinea, după ce a fost împușcată în cap de soțul ei: „Toţi se întrebau cum de pot cânta, dar nu pot vorbi”

Georgiana Cadinoiu este o tânără interpretă de muzică populară și o asistentă medicală iscusită, ce are mare nevoie de sânge. Tânăra suferă de boala Rendu-Osler, o afecțiune ereditară caracterizată prin mici malformații vasculare diseminate. Pentru tânăra fata nu este nicio altă alternativă în ceea ce privește tratamentul, în afară de transfuziile de sânge și tratamentul simptomatic.

Cunoscută cântăreață de muzică populară, la un pas de moarte: „Am intrat în șoc anafilactic și am stat la Terapie Intensivă”

„Of, povestea mea e lungă. A început din copilărie, cu o simplă anemie, nu știu exact de la ce a pornit, dar aveam mereu sângerări nazale, iar de la vârsta de 10 ani am început să am menstruații lungi și abundente. De la 18 ani am început să fac transfuzii de sânge. La început erau rare, dar de vreo 4 ani au devenit din ce în ce mai dese, mai exact, lunare. Am și foarte multe intervenții chirurgicale. Scad foarte mult și leucocitele, ceea ce face ca organismul să nu aibă putere să lupte împotriva infecțiilor. Recent am intrat și într-o aplazie medulară, leucocitele fiind mai mici de 10 mii, care în mod normal ar trebui să fie între 40-100 de mii“, povestește pentru bzi.ro, Georgiana Cadinoiu.

Pe lângă frumoasa voce pe care Georgiana o are, tânăra interpretă este foarte atașată de lucrurile tradiționale, create manual. Cântăreața lucrează obiecte artizanate pe care mai apoi le vinde către alți iubitori de frumos. Din cauza problemelor de sănătate, din sute de ore de spitalizare, Georgiana a prins o dragoste nemărginită pentru medicină, astfel încât a ales să devină asistentă medicală.

„Pe plan artistic, sunt cântăreață de muzică populară, meșteșug și compozitor. Scriu versuri, am chiar 3 piese ale mele, făcute de mine, numai orchestrația făcută de Rapsozii Vasluiului, iar alte două piese în lucru. Cât despre meșteșuguri, fac diverse modele ornamentale, mărțișoare, tablouașe, suporturi de flori ș.a.m.d.

Dragostea pentru medicină a venit din iubirea pentru oameni, din dorința de a face bine, de a împrăștia dragoste, dăruire și empatie. De mică avut nenumărate internări și, având modelele pozitive din jurul meu, m-a făcut să îmbrățișez și eu această profesie. Vine din suflet ceea ce fac. Ajut cu mare drag orice om, cu ce pot și cât pot”, a mai adăugat tânăra interpretă.