Cântăreața EMAA este însărcinată pentru prima dată: „De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire”. Artista a rupt topurile românești cu piesele ei

Fericire mare în viața cântăreței EMAA! Artista este însărcinată pentru prima dată, bucuria fiind la cele mai înalte cote. Prima poză cu ecografia bebelușului.

12 feb. 2024, 12:37
Cântăreața EMAA este însărcinată pentru prima dată: „De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire”. Artista a rupt topurile românești cu piesele ei
Cântăreața EMAA va deveni mămică penru prima dată

Bucurie mare în familia artistei! Îndrăgita EMAA este însărcinată pentru prima dată. Ea a făcut marele anunț pe rețelele sociale. Tânăra cântăreață se află în a treia lună de sarcină și abia așteaptă să-și țină în brațe bebelușul. Printre cei ce i-au transmis mesaje frumoase se numără nume mari din industria muzicală, precum Alina Eremia, Alexandra Ungureanu, Florian Rus, Macanache, Misha și Antonia.

„De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire; nopțile sunt și mai vii, visele și mai fanteziste, iar realitatea mă ia pe sus în toate formele, așa cum a făcut-o mereu, doar că acum mă las și eu mai tare. Mothership called, we were waiting”, a scris EMAA, pe Instagram.

Citește și: Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni! Actrița a aflat sexul celui de-al patrulea copil și radiază de fericire. ”Știu deja ce o să fie! Nu e greu”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMAA (@emaasself)

Cine este EMAA, cântăreața care a cântat cu Carla’s Dreams

EMAA a intrat în atenția publicului în urma unei colaborări cu trupa The Motans pentru melodia „Insuka”. Artista are 31 de ani, vine din Lugoj, și este una dintre cele mai apreciate voci de la noi, în acest moment, având un viitor promițător.

EMAA s-a remarcat printr-un timbru vocal aparte, așa că cei de la Carla’s Dreams și-au dorit să colaboreze cu ea, lucru care i-a readus în trendingul românesc, cu piesa „N-aud”.

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit ce nume va purta fiul său: „Așa îl va chema”

Cântăreața a descoperit muzica în familie și a avut parte de sprijin încă de la începutul carierei. Ea este și compozitoare și a scris versuri pentru artiști precum Deliric, iubitul Innei, Silent Strike, BAB și Armies. Colaborarea cu Silent Strike a marcat-o din punct de vedere profesional, fiind și motivul pentru care a decis să se mute în București.