Cântăreaţa Jo are probleme de sănătate: „De o săptămână sunt la pat, mi s-a făcut super rău”

Cântăreaţa Jo are probleme de sănătate. Artista se confruntă cu o viroză destul de agresivă, iar în urmă cu câteva zile, a fost nevoită să își anuleze un concert. Le-a mărturisit fanilor că în timpul ultimului concert, chiar la ultima piesă, i s-a făcut foarte rău și a simțit cum făcea febră.

10 dec. 2022, 19:39
Cântăreaţa Jo are probleme de sănătate: „De o săptămână sunt la pat, mi s-a făcut super rău”
Cântăreaţa Jo are probleme de sănătate

Cântăreaţa Jo are probleme de sănătate. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii ei din mediul online.

Citeşte şi: Cântăreaţa JO, la un pas de moarte. Dezvăluiri şocante „Avionul s-a prăbuşit”

Cântăreaţa Jo are probleme de sănătate

Voiam să vă zic ce experiență am trăit astăzi și ce mi-am dat seama. Eu de o săptămână sunt la pat, astăzi am crezut că mă simt un pic mai bine cumva pentru că mi-am și alimentat asta în cap, știam că am concert astăzi și că trebuie să fiu bine. (…)

La ultima piesă mi s-a făcut super rău, am simțit cum fac febră iarăși și am tras concluzia că, pur și simplu, corpul nostru știe atunci când ai nevoie de el, cât ai nevoie de el, știe să își dozeze energia în așa fel încât să îți termini treaba și atât”, a mărturisit Jo, pe pagina sa de Instagram.

Jo şi Juno nu mai formează un cuplu

Jo și Juno nu mai formează un cuplu. După o relație intensă, despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Însă, în ultima perioadă tot mai multe semne că cei doi ar putea să fie din nou împreună au început să apară.

Recent, Juno și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fosta parteneră a avut grijă să îi transmită un mesaj de suflet. Chiar dacă, pentru moment, nu mai formează un cuplu Jo nu a uitat de ziua fostului iubit și i-a pregătit o urare specială.

Cântăreața a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care Juno apare alături de cățelușul lor, pe care l-a cumpărat pe vremea când încă formau un cuplu. Jo a însoțit fotografia de o urare de suflet, ce i-a impresionat pe internauți și i-a făcut să se gândească la o posibilă împăcare.

La mulți ani, tata lui Simba! Te iubim”, a scris Jo în dreptul imaginii.