Cântăreaţa JO, la un pas de moarte. Dezvăluiri şocante „Avionul s-a prăbuşit”

Cântăreaţa JO a fost la un pas de moarte, când trebuia să meargă în vacanţă, în Bali. Artista a făcut dezvăluiri şocante despre semnele pe care le-a primit şi care au contribuit la salvarea ei. Aflată pe ultima sută de metri, când aştepta taxiul să plece la aeroport, a simţit că nu trebuie să se ducă.

28 ian. 2021, 23:40
Cântăreaţa JO, la un pas de moarte. Dezvăluiri şocante „Avionul s-a prăbuşit”
Cântăreaţa JO a fost la un pas de moarte

Cântăreaţa

JO, la un pas de moarte.  „Eram negativă, dar pur și simplu ceva nu m-a lăsat să plec acolo. Ideea e că zborul inițial pe care îl aveam pe 8, cu care trebuia noi să plecăm, zborul intern din Jakarta spre Bali, aveam zborul internațional până în Jakarta si apoi spre Bali.

Zborul intern, din câte știm noi, ar fi dispărut de pe hartă, semn că s-a prăbușit. Ideea este că niu și dacă am pleca pe 30 sau pe 8, tot ar fi trebuit să stăm în carantină în Jakarta”, a spus JO.

Citeşte şi: Anna Lesko și Cozmin Gușă, scandal monstru pe internet. „Cam atât a priceput talentata cântăreaţă!”

Cântăreaţa JO, la un pas de moarte

Deși și-a dorit să ajungă neapărat în Bali, JO spune că până la urmă, faptul că nu a plecat este un lucru bun. „Eu am fost și foarte încăpățânată în perioada aia, foarte mult voiam să plec și eu tot primeam semne de genul că nu trebuie să plec. 

Nu știu dacă neapărat din cauza acestei chestii cu avionul, dar pur și simplu poate era nevoie să mai stau pe aici. M-am încăpățânat și am tras foarte tare de mine să plec și de fiecare dată primeam înapoi semne. A fost ciudățel, dar parcă acum mi-am întărit mai mult convingerile și o să ascult de primul semn.”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Jo şi Juno nu mai formează un cuplu

De câteva luni bune Jo și Juno nu mai formează un cuplu. După o relație intensă, despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Însă, în ultima perioadă tot mai multe semne că cei doi ar putea să fie din nou împreună au început să apară.

Recent, Juno și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fosta parteneră a avut grijă să îi transmită un mesaj de suflet. Chiar dacă, pentru moment, nu mai formează un cuplu Jo nu a uitat de ziua fostului iubit și i-a pregătit o urare specială.

Cântăreața a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care Juno apare alături de cățelușul lor, pe care l-a cumpărat pe vremea când încă formau un cuplu. Jo a însoțit fotografia de o urare de suflet, ce i-a impresionat pe internauți și i-a făcut să se gândească la o posibilă împăcare.

La mulți ani, tata lui Simba! Te iubim”, a scris Jo în dreptul imaginii.