Cântăreaţa Letiţia Moisescu a născut gemeni. Unul dintre bebeluşi se află în spital: „Este pe oxigen”

Cântăreaţa Letiţia Moisescu a născut gemeni, miercuri, 3 martie. Artista a adus pe lume doi băieţi, prin cezariană, şi a avut mari emoţii. Medicii au făcut ca totul să decurgă foarte bine, însă cel de-al doilea bebeluş născut a rămas în spital.

09 mart. 2021, 19:34
Cântăreaţa Letiţia Moisescu a născut gemeni. Unul dintre bebeluşi se află în spital: „Este pe oxigen”
Cântăreaţa Letiţia Moisescu a născut gemeni

Cântăreaţa Letiţia Moisescu a născut gemeni. „Eu am avut un ușor atac de panică în timpul operației. Deși eu rar clachez sau am atacuri de orice fel, însă uite că de data asta am avut. Eu așa îmi explic, pentru că treceam prin tot felul de stări. Durere de cap, presiune, senzație de vomă, apoi ma lăsau brusc. Cred că emoția de a face cunoștință cu gemenii a fost foarte intensă”, a spus Letiția Moisescu.

Citeşte şi: Ilan Laufer, emoţii la trei săptămâni după ce soţia sa a născut prematur. „Gemenii sunt tot la ATI”

Cântăreaţa Letiţia Moisescu a născut gemeni

Letiția Moisescu a dus sarcina până la 37 de săptâmâni, cu toate că și-a făcut multe griji, dat fiind că era sarcină gemelară și a rămas gravidă la numai cinci luni după ce a adus primul copil pe lume.

Cel de-al doilea micuţ a avut nevoie de oxigen, dat fiind că s-a născut cu „o ușoară inadaptare la mediul exterior”.

Din păcate, pe al doilea născut, Vlad, îl avem încă la spital. A fost până luni pe oxigen, însă își revine și sperăm să îl luăm acasă cât de curând. E un luptător și va ajunge și el acasă cu noi toți. Nu este ceva foarte grav. S-a născut cu o ușoară inadaptare la mediul exterior și are puțin nevoie de ajutor pentru respirație”, a mai spus proaspăta mămică pentru Spynews.ro.

Şi Gina Pistol a adus pe lume o fetiţă

Gina Pistol a născut, marţi, 9 martie 2021, o fetiţă perfect sănătoasă, iar artistul nu își mai încape în piele de mândrie. Cele două vedete au așteptat venirea pe lume a fetiței lor, care acum le-a umplut sufletele de bucurie.

Smiley a făcut o postare emoţionantă pe pagina sa de Facebook, unde împărtăşeşte prietenilor virtuali vestea cea mare. „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris Smiley pe reţelele de socializare. (Vezi AICI mai multe detalii)