Cântăreaţa NICO, amintiri neplăcute cu un şoc anafilactic de la o felie de kiwi FOTO

Nico (45 de ani) a intrat în şoc anafilactic din cauza unei feliuţe de kiwi. Întâmplarea petrecută în urmă cu 17 ani încă îi dă fiori cântăreţei. Grijulie cu sănătatea ei, artista a încercat un nou aparat care i-a scanat întreg corpul, dar şi mintea, spiritul şi sufletul.

29 mai 2015, 07:34
Cântăreaţa NICO, amintiri neplăcute cu un şoc anafilactic de la o felie de kiwi FOTO

Oboseala cronică şi-a apus amprenta asupră stării de sănătate a lui Nico, scrie click.ro. Dornică să-şi cunoască organismul, artista a apelat la un centru de medicină integrativă pentru a încerca un aparat inovator, care i-a scanat corpul, dar şi sufletul.

Citeşte şi Cum mâncăm fructele? Nimeni nu ţi-a spus aceste trucuri

„Am o frică de a nu păţi ceva şi eu şi fiica mea şi părinţii. Eu îi duc la control, chiar am grijă de toată lumea. E o tehnologie nouă şi am zis să încerc. Eu merg pe tratamentele homeopatice, fac şi reflexoterapie, acupunctură şi multe alte chestii care eu zic că ajută”, a spus Nico.

Deşi medicii au descoperit că suferă de oboseală cronică, iar în corp i-au găsit metale grele, rezultatele nu au speriat-o pe Nico. „Am oboseală cronică de ceva timp. Dorm suficient. Am avut timp să mă odihnesc, dar organismul nu răspunde. Am o intoleranţă la gluten, câteva metale grele”, a mărturisit Nico. 

Citeşte şi Ce boli vindecă fructul de kiwi

Nico a identificat de-a lungul timpului câteva alimente de care preferă să stea cât mai departe, căci altfel ajunge la spital. „Micii, carnea tocată în general mi-au făcut foarte rău şi am stat două săptămâni pe medicamente. Mi-am dat bila peste cap. Am alergie la kiwi. Dacă am mâncat fac şoc anafilactic. Am descoperit la 28 de ani când am mâncat prima oară”, a completat Nico.