Cântăreața Nico primit cel mai frumos cadou de Anul Nou! Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel: „Mă topesc toată când îl văd!”

Cântăreața Nico a devenit bunică la 52 de ani, după ce fiica ei, Alexandra Matei, a adus pe lume un băiețel, chiar în prima zi a acestui an.

05 ian. 2023, 16:45
Cântăreața Nico primit cel mai frumos cadou de Anul Nou! Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel: „Mă topesc toată când îl văd!”

Este mare bucurie mare în familia artistei Nico! În vârstă de 52 de ani, cântăreața trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

Fiica sa, Alexandra, a născut pe 1 ianuarie un băiețel.

Citiți și: Irina Loghin a intrat în Noul An cu cea mai mare bucurie. A devenit bunică pentru prima dată la 83 de ani: „Am uitat de toate necazurile și relele. Merg zilnic să o văd”

Cântăreața a vorbit în exclusivitate pentru unica.ro, despre venirea pe lume a primului ei nepot și a dezvăluit și ce nume va purta fiul Alexandrei.

Nico spune că nepoțelul ei este perfect sănătos și „mâncăcios”

Artista a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei, Laurențiu, sunt extrem de fericiți de când a venit pe lume nepoțelul lor.

„Suntem tare fericiți că în sfârșit avem un nepoțel frumos și sănătos! Avem emoții de fiecare dată când îl vedem! Laur este cel mai fericit! Îsi dorea tare mult un băiețel! Mathias este un mâncăcios! Aștept să ajung acasă să îi pot fi de ajutor! Andu meu se simte foarte bine! Ce să-ți mai spun, mă topesc toată când îl văd!’ a spus artista.

Nico a dezvăluit public înainte de Crăciun că fiica ei va aduce pe lume un copil. Artista a declarat că Alexandra a vrut să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a se bucura de această perioadă.

„Nu a fost niciun secret la mijloc, probabil lumea se întreabă de ce nu a postat pe conturile de socializare , poze cu ea însărcinată! Consider ca nu este rău să stai cât mai departe de lumina reflectoarelor în asemenea momente. Este o perioadă frumoasă pe care trebuie să o trăiești așa cum simți. Important este ca ea să fie liniștita si fericită!”, a mai spus Nico.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că este dispusă să renunțe și la muzică pentru a o ajuta pe fiica ei la creșterea nepotului.

„Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită. O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. Să o învețe absolut tot. Mie îmi place să îmi spună buni. O să îmi spună Nico probabil sau nu știu. Nu mai contează. Mie îmi place să îmi spună bunică. Știi cum e? E în al nouălea cer Laurențiu pentru că este singurul bărbat din familie. El are o fetiță, eu am o fetiță. La noi sunt foarte multe fete, iar el este băiețel și e în culmea fericirii. Mai avem doar un nepoțel Edi, care e mai mare”, a mai spus Nico.

Citiți și: Mama lui Theo Rose este în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunică. Cum a reacționat la aflarea veștii