Cântăreața Ruby a oferit cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13: „Le-ai luat-o de sub nas, chef!”

Ruby a avut de îndeplinit o sarcină grea în ediția 6 din sezonul 13 de la Chefi la cuțite. Artista a gustat preparatele juraților de la jocul de amuletă.

01 apr. 2024, 23:49
Cântăreața Ruby a oferit cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13: „Le-ai luat-o de sub nas, chef!”
Ruby a oferit amuleta cu numărul 6 de la Chefi la cuțite

Ruby a degustat preparatele juraților de la Chefi la cuțite și a oferit amuleta cu numărul șase. Chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Orlando Zaharia au trecut prin emoții mari atunci când artista și-a făcut apariția în platou.

Lupta dintre cei patru bucătari a fost una aprigă, pentru că toți își doresc să acumuleze cât mai multe puncet și să ajungă în etapa battle-urilor cu o echipă, însă doar trei vor avea această șansă.

Citește și: Concurentul de la Chefi la cuțite care vrea să aducă stelele Michelin în România. A ajuns în Germania cu doar 35 de euro, a dormit pe lăzi de bere și a devenit un bucătar de succes

Aceștia și-au dat silința ca mâncarea lor să aibă un gust foarte bun și un plating deosebit. Ruby a reușit să-i țină ca pe ace pe cei patru jurați de la Chefi la cuțite. Cântăreața a savurat fiecare preparat, alegând în cele din urmă rețeta care i-a plăcut cel mai mult.

„Sunt emoționată să vă cunosc!”, le-a zis artista.

„Ruby a intrat încântătoare, veselă. Zâmbesc și eu acolo, dar nu că e zâmbetul meu”, a adăugat chef Ștefan Popescu.

„Eram încordat, eram stresat!”, a completat chef Alexandru Sautner.

Ruby a ales să nu îi țină prea mult în suspans pe jurațiși s-a decis să spună clasamentul făcut de ea în funcție de preparatele degustate.

„Să începem de undeva de la înălțime, totuși!”, a spus cântăreața.

Chef Richard Abou Zaki a obținut cele patru puncte. Tigaia cu trei puncte a fost primită de chef Orlando Zaharia, iar bătălia finală s-a dat între chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu.

„A fost o surpriză farfuria asta pentru mine!”, a spus Ruby despre farfuria câștigătoare.

Ruby a dat vestea că chef Alexandru Stauner este câștogătorul amuletei din ediția din 1 aprilie. Reacția juratului a fost pe măsură. Acesta s-a ridicat de pe scaun și a fugit către cântăreață pentru a-i da o îmbrățișare.

Citește și: Un celebru bucătar român, apropiat al lui Gordon Ramsey, șterge pe jos cu noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Niște habarniști, la fel ca și cei vechi!”

„A fost o descărcare! Această amuletă îmi dă o energie, o panică și o satisfacție cum rar trăiesc!”, a dezvăluit juratul.

„Se întâmplă ceva, ceva ce nu înțeleg. De data asta o să iau partea pozitivă a lucrurilor. Am mai crescut un punct!”, a evidențiat chef Orlando Zaharia.

„Le-ai luat-o de sub nas, chef!”, a fost reacția lui Ruby.

„Am luat 2 puncte, merg mai departe! Eu sunt un învingător! Câteodată realitatea nu este aia de pe teren, așa se spune”, a mai adăugat chef Ștefan Popescu după ce a pierdut amuleta.