Cântăreața transgender Naomy se află în comă, într-un spital din Germania: „Sper ca Dumnezeu să te salveze”

Informații șocante despre starea de sănătate a uneia dintre cele mai controversate apariții din showbiz, Naomy, care în urmă cu mai mulți ani făcea spectacol cu aparițiile sale.

16 apr. 2024, 21:00
Cântăreața transgender Naomy se află în comă, într-un spital din Germania: „Sper ca Dumnezeu să te salveze”
Cântăreața transgender se află în comă într-un spital din Germania

Ultima persoană care a vorbit cu Naomy a vorbit despre starea de sănătate, după ce în urmă cu o zi au apăurut imagini cu cântăreața de pe patul de spital. Se pare că starea ei de sănătate nu e deloc una bună.

Potrivit declarațiilor făcute de Antonela, o persoană care era apropiată de Naomy, aceasta este internată, în stare gravă, într-un spital din Dortmund, Germania.

„Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine”, spune Antonela, potrivit SpyNews.

Citește și: Nikita acuză poliția de mușamalizare, la două luni după ce a fost bătută pe stradă: „Trebuie să-mi fac dreptate cu mâna mea?”

Femeia a povestit că stabilise să se vadă cu Naomy, dar, la un moment dat, a pierdut legătura cu ea. Plănuiseră să se vadă și spun e că în momentul în care au vorbit la telefon, Nomy nu părea să aibă probleme de sănătate.

„Ultimele mesaje și ultimele telefoane când am vorbit au fost lunea trecută. Ne înțelesesem să vină în România, dar după aceea nu am mai aflat nimic despre ea. Ieri am primit această veste, toate gândurile mele pozitive merg spre ea. Stabilisem o întâlnire în țară, chiar stabilisem și datele, doar că după aceea s-a întrerupt brusc legătura.

Mi se părea destul de ok la voce, avea o voce destul de sănătoasă, vorbea destul de coerent. Este destul de în vârstă, trece de 50 de ani, vârsta își spune cuvântul. Viața ei foarte tristă, plină de neajunsuri, transfobie și tot felul de injustiții sociale au dus la tot felul de presiuni psihice”, a mai spus Antonela.

Citește și: Nikita, bătută cu pumnii și picioarele în Centrul Vechi din București: „M-a pus jos. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”

Imaginea tragică cu Naomy pe patul de spital

În urmă cu o zi, cântăreața și-a șocat urmăritorii cu o fotografie postată pe rețelele sociale. Aceasta apare pe un pat de spital, având și un tub de oxigen, dar și perfuzie la mână. Un prieten a postat imaginea în numele său, pe contul ei de Instagram.

„Naomy, sper ca Dumnezeu să te salveze. Sunt prietenul lui Naomy. E în comă de ieri”, este mesajul publicat la secțiunea de InstaStory.

Cine este Naomy

Naomy este o cântăreață, compozitoare și actriță transgender din România. A avut o multitudine de apariții la concursurile de muzică și a câștigat 75 de premii din 103 participări. În 2014, celebritatea i-a crescut după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu piesa „Dacă tu iubești” scrisă de Rareș Borcea și compusă de Jimi Laco.

A acut o copilărie grea. A fost abandonată de părinți la doar trei zile după ce a venit pe lume și a crescut într-un orfelinat din Luduș, unde a sta până la vârsta de 15 ani. A avut o pasiune pentru muzică de la o vârstă fragedă. A studiat la Școala Populară de Artă, la secțiunea canto, din Târgu Mureș. În 1992 s-a mutat în București, unde a continuat cu muzica.