Nikita acuză poliția de mușamalizare, la două luni după ce a fost bătută pe stradă: „Trebuie să-mi fac dreptate cu mâna mea?”

Nikita vrea dreptate, la câteva luni după ce a fost atacată în Centrul Vechi din Capitală de câțiva bărbați necunoscuți. Ea susține că poliția mușamalizează cazul.

18 mart. 2024, 23:19
Nikita acuză poliția de mușamalizare, la două luni după ce a fost bătută pe stradă: „Trebuie să-mi fac dreptate cu mâna mea?”
Nikita, acuzații grave la adresa poliției dipă ce a fost atacată pe stradă

După ani buni petrecuți în Spania, Nikita s-a întors în România, dar a avut parte de un moment dureros. La începutul anului, aceasta a fost agresată și jefuită în Centrul Vechi, dar spune că autoritățile nu fac nimic pentru a-i pedepsi pe vinovați.

La două luni de când Nikita a fost lovită cu bestialitate în București de un grup de bărbați necunoscuți, deși a mers la spital pentru a primi îngrijiri și la INML pentru certificatul medico-legal, făcând mai apoi și plângere, ea spune că autoritățile n-ar fi făcut nimic pentru a o ajuta.

Citește și: Nikita cere 100.000 de euro pentru a-și retrage plângerea penală, după ce a fost bătută de mai mulți bărbați în Centrul Vechi: „Au zis că n-au. Nu mă interesează, mie să-mi dea atât”

Ea acuză polițiștii că ar fi mușamalizat cazul și a ajuns să se întrebe dacă ar trebui să își facă dreptate de una singură, după tot ce i s-a întâmplat.

„Nu se mai întâmplă nimic, nu se mișcă absolut nimic. Poliția parcă mușamalizează cazul. Am dus certificat medico-legal, nimeni nu sună, pe nimeni nu interesează nimic. M-am certat și cu unii din polițiști, le-am zis că nu mișcă nimic. M-am mai întâlnit cu polițiști și în Centru Vechi și m-am luat de ei. Trebuie să-mi fac dreptate cu mâna mea?!

Dacă eu aș tâlhări acum pe cineva, imediat m-ar lua. De ce eu Nikita aș fi luată din prima, iar pe alții nu-i ia nimeni? Te bat, te umplu de sânge, am fost la INML și nimeni nu face nimic, ce înseamnă asta?”, a declarat Nikita, conform Spynews.ro.

Citește și: Cum se simte Nikita, după ce a fost bătută cu bestialitate de un grup de bărbați. Vedeta nu se poate ridica din pat: „A venit salvarea acasă”

Nikita a șocat pe toată lumea atunci când a povestiti incidentul terifiant prin care a trecut la începutul anului. Ea povestea, extrem de afectată, că se afla cu un prieten în Centrul Vechi, atunci când câțiva bărbați i-au atacat și i-au jefuit.

„Aseară am avut o întâlnire cu un prieten care a abia a venit din Franța, să-mi compună niște piese, și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea.

Mi-au zis că ”Băi, Nikito, tu ești” și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani. După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital”, povestea Nikita, după evenimentul cumplit.