Cântărețul de muzică populară Marian Hagiu, noi detalii despre boala lui Jull Nicu: „Se izolase, nu mai voia să vadă pe nimeni, am rămas șocat că a vrut să mă vadă pe mine. S-a chinuit foarte mult și nu merita”

Artistul Jull Nicu, Iulian Niculae pe numele său real, s-a stins prematur, la doar 53 de ani, doborât de cancerul pancreatic. Nu a vrut, însă, să închidă ochii, înainte de a-și vedea nepoțica. Nora lui a adus pe lume o fetiță cu trei zile înainte ca Jull să plece în veșnicie. Cântărețul Marian Hagiu, bun prieten cu Jull și nașul micuței, este printre ultimele persoane care au reușit să vorbească cu prezentatorul de la Etno TV înainte ca acesta să se stingă.

08 sept. 2023, 17:50

Jull Nicu a avut două motive de bucurie în 2023: în luna mai, cu trei luni înainte de a închide ochii pentru totdeauna, Jull a fost socru mare. Fiul lui, Dragoș, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Georgiana. Apoi, pe 22 august, s-a născut fiica lui Dragoș și a Georgianei. Înainte de a i se naște nepoata, Jull l-a rugat pe bunul lui prieten Marian Hagiu să o creștineze pe micuță.

Marian Hagiu, noi detalii despre boala lui Jull Nicu: „Se izolase, nu mai voia să vadă pe nimeni. S-a chinuit foarte mult și nu merita”

Este o durere foarte mare! El a suferit foarte mult, a așteptat într-un fel să i se nască nepoțica, asta a fost dorința lui, să o cunoască, să o țină în brațe. Numai că, din păcate, boala lui se agravase foarte mult, era căzut la pat, s-a chinuit foarte mult. Înainte să nască nora, el a avut o rugăminte, familia a vrut ca noi să devenim nașii lor. Când am ajuns la el, vreau să spun că se izolase de un an, nu mai voia să vadă pe nimeni, am rămas șocat că a vrut să mă vadă pe mine.

S-a înseninat la față când m-a văzut, întindea mâna spre mine, și mi-a șoptit: fratele meu! Durerea era mare, nu voiam să plâng dar izbucnisem în plâns, a fost foarte greu. Stăteam seara de seară cu fiul lui și discutam, zicea că vrea să mai aștepte să se nască nepoțica. Și după ce a ajuns acasă nepoțica, la ora 12 și-a luat la revedere și a plecat într-o lume mai bună. S-a chinuit foarte mult și nu merita”, a declarat Marian Hagiu pentru Star Popular.

Jull Nicu, demoralizat după pandemie

Primele semne ale bolii lui Jull au apărut în toamna anului 2020, după cum a mărturisit soția lui. Marian Hagiu crede, însă, că și pandemia ar fi putut contribui la căderea psihică și fizică a prietenului său. Fără niciun eveniment și fără venituri, viața lui devenise un coșmar.

Era o persoană extrem de activă. A avut și multe supărări, pandemia a fost foarte grea. Aveam agendele pline de evenimente și ne-am trezit că nu mai avem nicio sursă de venit. A fost foarte greu. Atunci s-a supărat puțin mai mult… ”, a mai mărturisit Marian Hagiu, pentru Star Popular.

Citeste si Regretatul Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară. Măcinat de o boală nemiloasă, artistul era complet transfigurat