Soția lui Jull Nicu scoate la iveală detalii neștiute despre boala artistului: „Problemele lui de sănătate au apărut în toamna lui 2020. Aș mai avea multe de spus”

Jull Nicu, pe numele său real Iulian Nicolae, s-a stins pe 26 august, la doar 53 de ani, după ce, în ultimele luni, a dus o luptă teribil de grea şi de epuizantă cu cancerul pancreatic. Imediat după dispariția sa prematură, a apărut zvonul că boala i s-ar fi tras de la concedierea sa de la Etno TV. Soția sa dezvăluie cum au stat, de fapt, lucrurile.

06 sept. 2023, 16:30
Soția lui Jull Nicu scoate la iveală detalii neștiute despre boala artistului: „Problemele lui de sănătate au apărut în toamna lui 2020. Aș mai avea multe de spus”

Soția lui Jull Nicu, Cristina Liliana Niculae, a transmis un mesaj, imediat după înmormântare, în care clarifică toate controversele și speculațiile referitoare la moartea prezentatorului de la postul Etno TV. De boala lui Jull au știut puțini oameni, doar dintre cei apropiați. Primele semne ale cancerului pancreatic au apărut în toamna anului 2020, după spusele soției.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în clipele grele prin care am trecut: rudelor, prietenilor, vecinilor și tuturor cunoscuților. Unii ați venit chiar de la mii de km distanță, numai pentru a fi alături de JULL pe ultimul drum. S-au spus și s-au scris în aceste trei zile prea multe… Sau spus vorbe multe și neadevărate. Nimeni nu a știut că JULL este bolnav, decât noi, familia lui și o mână de prieteni ADEVĂRAȚI. JULL, pe numele lui IULIAN NICULAE, avea vârsta de 60 de ani (împliniți), NU 53, așa cum s-a vehiculat.

JULL, NU a fost dat afară de la Etno, ci și-a dat demisia. JULL, NU a fost vaccinat, era împotriva vaccinării din timpul pandemiei. JULL, NU s-a îmbolnăvit că a plecat de la Etno, problemele lui de sănătate au apărut în toamna anului 2020, la ceva ani de la plecarea lui de la Etno (2016). Aș mai avea multe de spus, dar prefer să mă opresc aici… Încă odată vreau să le mulțumesc tuturor celor prezenți, care au venit cu tot sufletul să îi fie alături lui JULL pe ultimul drum. Tătuțul nostru drag, te vom iubi mereu!!!”, a transmis Cristina Liliana Niculae, potrivit Star Popular

Citeste si Jull Nicu de la Etno TV a aşteptat să devină bunic, apoi a închis ochii pentru totdeauna. Cu trei zile înainte ca artistul să se stingă, nora lui a născut o fetiţă

Una dintre artistele apropiate de Jull este Lorenna. Artista a susținut, într-un video pe contul ei de socializare, că Jull s-ar îmbolnăvit din cauza faptului că ar fi fost dat afară de la Etno și, ulterior, interzis pe acest post tv.

Eu zic că s-a îmbolnăvit în momentul în care a fost dat afară din televiziune. Toate problemele au început în acel moment. Când cei de la conducere au hotărât că nu mai au nevoie de el. Eu cred că atunci, în acel moment, au început toate problemele lui de sănătate. Necazurile l-au măcinat foarte tare, gândurile. Și ce cred eu că l-a pus la pământ e că a fost interzis la postul Etno și la toate emisiunile colegilor mei, asta l-a terminat.

Citeste si Regretatul Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară. Măcinat de o boală nemiloasă, artistul era complet transfigurat

Probabil vă întrebați de ce a fost interzis… Nu a făcut nimic, persoana care avea putere de decizie în acea perioadă, efectiv l-a interzis. Nu i-a plăcut de el sau, probabil, i s-a părut că apare prea mult la emisiuni. Toate gândurile negative și necazurile aduc boală. În ultimii trei ani slăbise foarte tare, am aflat că avea probleme cu pancreasul. Nu ne-am gândit că se va ajunge chiar aici. El a ales să țină secretă boala pe care o avea, cel puțin față de noi s-a distanțat foarte tare și a ales să sufere în tăcere”, a spus Lorenna.