Cântărețul Nosfe a fost înmormântat. Rudele, fanii și artiștii cu care a colaborat au venit să își adio de la el

Cântărețul Nosfe a fost condus luni pe ultim drum. Prietenii, colegii de scenă dar și fanii au venit să isi ia ramas bun. Între timp ancheta continuă, soția artistului va fi audiată.

18 oct. 2022, 15:18

Cântărețul Nosfe a fost înmormântat luni în cimitirul din Baloteşti. Toți artiștii cu care a colaborat cântărețul au venit să-i aducă un ultim omagiu și să își ia adio de la cel care le-a fost și prieten. Nu doar rudele au venit la slujba de inmormântare, ci și fanii care l-au îndrăgit pe cântăreț. Ruby a fost foarte apropiată de Nosfe și a fost nelipsită de la nefericitul eveniment. Fiica lui de 7 ani nu a fost prezentă la funeraliile tatălui său.

Unul dintre momentele sfâșietoare ale slujbei a fost atunci când soția artistului a îngenuncheat de durere în fața tabloului cu poza lui. Cu toate că funeraliile s-au încheiat, fanii artistului au pus în boxe piesele lui și i-au fredonat piesele, refuzând să plece.

CITEȘTE ȘI:Bursucu este şocat de moartea lui Nosfe. Mesajul postat pe Instagram: „Nu cred că trebuie să spun asta”

 

Cântărețul a murit subit la 37 de ani

Nosfe s-a stins din viață sâmbătă spre duminică după ce a susținut un concert în fața fanilor la Romexpo. La un moment dat artistul a acuzat stări de rău și a părăsit scena, lâsându-i pe colegii lui de trupă să termine concertul. Chiar dacă ulterior s-a simțit bine și a plecat acasă, după câteva ore soția lui l-a găsit prăbușit în casă. Imediat aceasta a apelat numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns imediat medicii care nu au putut să mai facă nimic pentru regretatul artist.

CITEȘTE ȘI:Bursucu este şocat de moartea lui Nosfe. Mesajul postat pe Instagram: „Nu cred că trebuie să spun asta”

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul oamenilor legii.

Rezultatele autopsiei au indicat că decesul a survenit în urma infarctului însă se va efectua și un raport toxicologic pentru a se stabili dacă artistul a consumat sau nu substanțe interzise așa cum s-a vehiculat.