Cântărețul și prezentatoarea, grav accident din cauza polițiștilor. Dauna este de 10.000 de euro

Cântărețul și prezentatoarea, grav accident din cauza polițiștilor. Bolidul de 100.000 euro a fost avariat, iar pagubele se ridică la 10.000 euro! Mai mult, artistul a fost scos vinovat, asta deși a încercat să evite o catastrofă.

10 dec. 2023, 10:59
Cântărețul și prezentatoarea, grav accident din cauza polițiștilor. Dauna este de 10.000 de euro
Cântărețul și prezentatoarea, grav accident din cauza polițiștilor

Cântărețul și prezentatoarea, grav accident din cauza polițiștilor. Accidentul s-a petrecut joi seara, în intersecția de la Obor, când Florin Grigore se afla la volanul bolidului său de lux, un Mercedes a cărui valoare se ridică la 100.000 euro.

În mașina cântărețului se mai afla și fiica artistei Mariana Birică, Roxana, colegă de emisiune cu Florin, dar și un amic. Acesta a intrat în rondul de la Obor pe culoarea verde a semaforului când, din dreapta, o mașina de Poliție, condusă de agentul Răzvan Floricică de la Secția 8, le-a tăiat calea.

Florin Grigore a frânat și a tras stânga de volan, fiind tamponat de mașina care se afla pe banda din stânga. Întreaga scenă a fost filmată de un alt participant la trafic care avea montată pe bord o cameră de filmat.

Citește și: Cântăreața de muzică populară care a divorțat și a părăsit America, din dragoste pentru România: „S-a pus în genunchi și mi-a pupat picioarele să nu plec”

Cântărețul și prezentatoarea, grav accident din cauza polițiștilor

Din partea dreaptă venea mașina de poliție, cu luminile pornite, fără semnalele sonore, fără bip-uri, au intrat în intersecție, cred că aveau o viteză foarte mare, 60-70/h cel puțin. Am frânat brusc și am tras stânga de volan, ieșea un carnagiu acolo, îi făceam praf.

Și ei s-au speriat, au tras dreapta de volan și au frânat. În doi, trei metri am reușit să frânez, moment în care mașina de pe banda din stânga a intrat în mine. Polițistul, un copil de 20 și ceva de ani, a zis că nu ne-a văzut, că nu s-a asigurat… dar ei au trecut clar pe roșu cu viteză.”, a declarat Florin Grigore pentru Star Popular.

Polițiștii au spus că s-ar fi aflat într-o misiune, doar că declarațiile lor nu coincideau cu direcția de deplasare unde pretindeau că trebuie să ajungă, susține Florin Grigore.  ”Au zis că ei sunt doar autori morali și să mă adresez în instanță, dar că nu o să câștig niciodată. Mi-au zis că eu sunt vinvovat că nu evit un accident ca să fac alt accident. Mi-a zis că trebuia doar să frânez și ce se întâmpla mai departe… aia era. Adică, îi omoram?!

Dacă intram în ei, îi omoram. Doar puțin dacă îi atingeam, se răsturnau, ieșea carnagiu acolo. I-am dat asigurarea celui care a intrat în mine, e grav avariată, iar eu am rămas cu dauna. Mașina mea are daună de peste 10.000 euro, am făcut o constatare la service.”, a mai mărturisit Florin Grigore.

Florin Grigore va da în judecată M.A.I.-ul, sperând că, astfel, își va găsi dreptatea și își va recupera dauna. ”Eu eram în mașină, pe bancheta din spate, impactul a fost destul de puternic. Polițiștii încercau să ne convingă că erau în misiune, dar nu aveau semnalele acustice în funcțiune.

La constatarea accidentului, noi toți am prezentat actele și asigurările, în schimb, polițistul implicat în accident nu a prezentat decât permisul de conducere. Noi dacă intram în mașina de poliție, polițistul murea pe loc, intram direct în șofer, și mai ricoșam și în pietonii care ieșeau de la metrou.”, a mărturisit și prezentatoarea tv, Roxana Birică, pentru sursa menționată mai sus.