Capitala, cu avarii la apa caldă și în ziua de Crăciun. Mai multe țevi s-au spart!

Sunt probleme mari în Capitală. Mai multe țevi cu apă caldă s-au spart în Sectorul 5 din București, chiar în prima zi de Crăciun.

25 dec. 2021, 17:03
Capitala, cu avarii la apa caldă și în ziua de Crăciun. Mai multe țevi s-au spart!

Capitala, cu avarii la apa caldă.  Anunțul a fost făcut de către directorul general al Termoenergetica pe pagina lui de Facebook. Postarea a fost însoțită și de un video în care se poate vedea o stradă inundată în urma spargerii țevilor.

Capitala, cu avarii la apa caldă și în ziua de Crăciun. Mai multe țevi s-au spart!

Din cauza acestei avarii, mai multe blocuri ar putea fi afectate, fiind alimentate deficitar. Astfel, ar putea fi probleme cu furnizarea căldurii și a apei calde.

Din primele informații oferite de autorități, în aceste momente se lucrează pentru a fi remediată problema.

Mai multe blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă şi căldură. Lista zonelor afectate de avarii

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în rețeaua termoficare, în mai multe zone din Capitală.

Mai multe blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă şi căldură, încă de luni, 6 decembrie. Numărul blocurilor afectate a depăşit, marţi, 7 decembrie, 1400, potrivit economica.net. ermoenergetica lucrează încă de luni, 6 decembrie, la remedierea avariilor. Mai multe blocuri din Capitală au rămas miercuri, din nou, fără apă caldă şi căldură.

Citește și: EXCLUSIV | Adevăratul bilanț al lui Nicușor Dan la fix un an de mandat în fruntea Capitalei! Primarul despre care nu se va spune niciodată „a furat, dar a și făcut”! În campanie promitea salariul mediu net de 1.400 euro pentru bucureșteni și 40% mai puțin timp în trafic!
Potrivit datelor prezentate de Termoenergetica,pe parcursul zile de astăzi defecțiunile ar urma să fie remediate.

Cei care doresc să fie la curent cu ora la care ar putea primi din nou apă caldă și căldură pot descărca aplicația Termo Alert.

Citește și: Nicolae Ciucă, întâlnire de urgență cu primarul Capitalei. Cât vor plăti bucureştenii pentru căldură din decembrie. Nicuşor Dan: Populaţia nu va plăti pierderile de reţea