Capitala, lovită de VIJELIE. Copaci căzuţi, maşini distruse şi cabluri de curent, la pământ VIDEO

Natura se răzbună după zilele toride. Capitala a fost lovită, luni noaptea, de o vijelie puternică. Vântul a rupt din rădacini mai mulţi copaci, iar mai multe maşini au fost distruse. Cablurile de curent au fost puse la pământ şi câteva zone din Bucureşti au rămas în beznă.

RomaniaTV.net
24 iul. 2012, 05:48
Capitala, lovită de VIJELIE. Copaci căzuţi, maşini distruse şi cabluri de curent, la pământ VIDEO

Rafalele puternice de vânt i-au băgat în sperieţi pe bucureşteni. Pe bulevardul Nicolae Bălcescu, vijelia a doborât un copac putrezit, care a căzut peste trei maşini. În timp ce unii şoferi lasă pagubele pe seama firmelor de asigurare, alţii vor să dea primăria în judecată pentru a-şi recupera banii pentru reparaţii.

„Copacul este pe maşina mea. E putred tot. Ăsta trebuia, era clar că trebuia de mult. O să mă îndrept cu o acţiune şi o să mă judec. Cât va dura, nu voi câştiga aici, voi merge la CEDO, sigur voi merge până în pânzele albe. Pentru că ma gândesc că puteam fi în maşină şi copacul ăla mă putea omorî”, a spuso bucureşteancă

La fel au păţit şi locuitorii din sectorul 1 şi 3 al Capitalei. Pe câteva străzi, copacii rupţi de vântul puternic au căzut pe maşinile parcate în faţa locuinţelor. Vijelia a lăsat fără curent şi numeroase zone din Capitală, după ce cablurile de electricitate au fost puse la pământ. Echipele de intervenţie lucrează pentru a remedia defecţiunile.