Capitalele U.E unde Revelionul a fost anulat din cauza COVID! Ce țări nu mai celebrează deloc Anul Nou. Situația în România

Pandemia de Covid-19 a anulat evenimentele dedicate celebrării noului an din marile orașe ale lumii, inclusiv din Europa.

27 dec. 2021, 19:05
Capitalele U.E unde Revelionul a fost anulat din cauza COVID! Ce țări nu mai celebrează deloc Anul Nou. Situația în România

Pandemia de Covid-19 afectează pentru al doilea an la rând desfășurarea evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă și în special petrecerile de Revelion.

Apariația tulpinii Omicron a arunact autoritățile în stare de alertă astfel că în țări din toată lumea, inclusiv din Europa, Anul Nou nu se va mai celebra deloc.

Țara din U.E care interzice evenimentele de Revelion din cauza creșterii record a numărului de persoane infectate cu COVID-19

Atena, Paris și Roma au anulat deja toate spectacolele și petrecerile, plănuite cu ocazia trecerii în noul an. Pe celelalte continente, situația este asemănătoare, iar în Dubai, Las Vegas și Sydney nu vor mai avea loc petreceri de Revelion.

Metropolele care anulează evenimentele de revelion sunt: Atena, Berlin, Edinburgh, Londra, New Delhi, Paris și Roma.

Cu toate acestea există orașe care vor respecta tradiția de Anul Nou, iar oamenii e vor putea distra la evenimentele organizate repectând anumite reguli de protecție. Printre aceste orașe se numără București, Bangkok, Cape Town, Dubai, Las Vegas, Rio de Janeiro, Sydney și Taipei, relatează Capital.

În România de Revelion, localurile vor fi deschise toată noaptea, însă regula privind accesul persoanelor rămâne valabilă. Mai exact, în restaurante au voie doar persoanele vaccinate, cele trecute prin boală sau cele care prezintă rezultatul negativ al unui test COVID, fie PCR, fie antigen. De asemenea, rămâne în vigoare regula potrivit căreia localurile pot fi ocupate doar în proporție de 50%.

Revelion 2022. Super petrecere pregătită de România TV pentru noaptea dintre ani

Pe de altă parte, cluburile, discotecile și barurile vor rămâne închise și în noaptea de Crăciun și de Revelion. De menționat este faptul că, organizarea evenimentelor private precum nunți sau botezuri rămâne încă interzisă.


loading...
Partenerii noștri