Carambol cu autobuz în Brăila. Doi oameni au murit şi doi au fost răniţi

Un autobuz a fost implicat într-un carambol pe şoselele din Brăila. Doi oameni au murit, iar aţi doi au fost răniţi. Poliţiştii fac cercetări.

11 dec. 2020, 08:37
Carambol cu autobuz în Brăila. Doi oameni au murit şi doi au fost răniţi

Carambol cu autobuz în Brăila. Accidentul a avut loc pe DN2B Buzău – Brăila, în localitatea Căldărușa, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens.

Carambol cu autobuz în Brăila. Circulaţia a fost blocată

Au fost implicate un autobuz, un autoturism și un autocamion. În urma impactului, doi oameni au murit, iar alte două persoane au fost rănite.

Potrivit centrului Infotrafic, circulaţia în zonă este oprită pe ambele sensuri, pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Citeşte şi Accident neobișnuit în Capitală. Șoferul unui Mercedes de peste 100 de mii de euro a intrat în Arcul de Triumf

Accident cu zece victime în Maramureş. Două microbuze s-au ciocnit

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineaţă, în Maramureș. Nouă persoane au fost transportate la spital, în urma impactului dintre două microbuze. Una dintre victime a refuzat să meargă la spital.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în  Valea Chioarului. Două microbuze s-au ciocnit frontal. În urma impactului, 10 persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate. Printre victime se află şi trei copii.

La locul accidentului au venit echipaje de pompieri, SMURD şi descarcerare. Cele două persoane rămase încarcerate au fost scoase de pompieri, potrivit emaramureş.ro.

Într-unul dintre microbuze se aflau 8 persoane din care 3 minori, iar în celălalt 2 persoane. Nouă oameni au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unul refuzând transportul.