Carambol cu 10 mașini pe Autostrada Transilvania. Accident grav pe E85, în Buzău

10 maşini au fost implicate marţi într-un accident grav produs pe A3 - Autostrada Transilvania, in dreptul localităţii Săndulesti. Şase persoane sunt rănite. De asemenea, pe DN 2 / E85 traficul a fost blocat la ieşire din Costeşti, judeţul Buzău, unde s-a produs un accident în lanţ.

15 nov. 2022, 08:31

Carambol cu 10 mașini pe Autostrada Transilvania. Salvatorii ISU Cluj au intervenit marţi dimineaţă, la ora 7.30, la un accident rutier pe A3, sens de mers Turda-Gilau, in dreptul localitatii Săndulesti.

Din primele informații, în carambol sunt implicate 10 autovehicule între care două TIR-uri și o camionetă.

Citeşte şi: Emil este bărbatul care a murit duminică strivit de ATV-ul pe care îl conducea. Bărbatul de 43 de ani s-a stins chiar sub privirile prietenilor săi

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 07.30, poliţiştii au fost sesizaţi pentru a interveni la un accident rutier produs pe autostrada A3, la km 18, în care au fost implicate 10 autovehicule, respectiv 7 autoturisme, 2 autocamioane şi un ansamblu de vehicule.

Din primele aspecte constatate, este vorba de 2 coliziuni din care au rezultat pagube materiale şi 2 coliziuni din care au rezultat în total 2 victime, toate produse pe fondul nepăstrării distanţei în mers şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Traficul este blocat, fiind efectuate demersuri pentru deviere şi reluare traficului rutier”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Citeşte şi: Cod roşu de intervenţie. O maşină a spulberat o căruţă, şase persoane au ajuns la spital, un copil a murit în ambulanţă

Până acum două persoane au fost transportate la spital. Victimele sunt conștiente și cooperante. Circulația e blocată pe sens, mai transmit salvatorii clujeni.

Circulaţia rutieră este blocată pe sensul de mers Turda – Borş, valorile de trafic fiind ridicate. În zonă se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 metri, izolat sub 50 de metri

Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, a transmis Infotrafic.

 

Carambol pe DN2 – Două persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă

Carambol cu opt mașini pe Autostrada Transilvania. Accident grav pe E85, în Buzău

Accident în lanţ şi în Buzău. Centrul Infotrafic a anunţat că pe DN 2 (E 85), în localitatea Costești, județul Buzău. Un camion condus pe direcția Urziceni-Buzău de un șofer în vârstă de 63 de ani, din București, două autoturisme staționate pe carosabil și o altă mașină condusă dinspre Urziceni către Buzău, de un șofer în vârstă de 67 de ani, din Mihăilești.

În urma accidentului produs pe raza localității Costești, la UPU-SMURD au fost transportate trei victime. Bărbatul în vârstă de 54 de ani  a suferit un traumatism cranio cerebral grav, traumatism cranio facial și contuzie toraco-abdominală.

Celălalt bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost transportat la spital în stop cardio respirator, traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial, iar șoferul în vârstă de 63 de ani a fost transportat la spital pentru recoltarea alcoolemiei, potrivit opiniabuzau.ro.