Carambol cu șase mașini lângă București. Traficul a fost paralizat!

Un incident rutier în lanţ a avut loc, joi, pe DN 6, în localitatea Bragadiru, județul Ilfov. Din primele informații, se pare că o persoană a fost rănită.

28 oct. 2021, 19:44
Carambol cu șase mașini lângă București. Traficul a fost paralizat!

Carambol cu șase mașini lângă București. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că șase autovehicule au fost implicate într-o coliziune pe DN 6 București – Ghimpați, pe raza localității Bragadiru, județul Ilfov.

Carambol cu șase mașini lângă București. Traficul a fost paralizat!

În urma accidentului, o persoană a fost rănită ușor. Circulația este oprită în ambele sensuri. Traficul încă este blocat. Bară la bară pe Șoseaua Alexandriei. Nicio mașină nu se mișcă, iar aglomerația a ajuns la Piața Rahova.

O femeie a scăpat ca prin minune dintr-un Logan strivit între două TIR-uri, după un accident pe centura din Craiova VIDEO
De altfel, miercuri o femeie a scăpat în mod miraculos cu viaţă după ce a fost implicată într-un acident groaznic în care mașina Logan pe care o conducea a fost strivită de două TIR-uri, pe centura din Craiova. Cumplitul accident s-a produs în această după-amiază, pe DN 65F, respectiv pe Centura de Nord din Craiova, acolo unde un autoturism marca Dacia Logan, condus de o femeie, a fost spulberat din spate de un TIR.

Potrivit IPJ Dolj, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, DN 65 F, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, pe Centura de Nord a Craiovei, un TIR, condus de un bărbat, cetăţean ucrainian, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de o femeie, şi care, în urma impactului a fost proiectat către înainte, într-un alt TIR, relatează Antena 3.

Accident cumplit pe DN 1. O persoană a murit pe loc, iar alte două au fost rănite grav
Un accident cumplit între două maşini s-a petrecut miercuri dimineaţă, în judeţul Alba. O persoană a murit pe loc după ce a fost aruncată din autoturismul în care se afla. De asemenea, alte două persoane au fost rănite în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, pe DN1, în aprpiere de localitatea Sântimbru.

Citește și: Accident cumplit pe DN 1. O persoană a murit pe loc, iar alte două au fost rănite grav