Carambol cu tiruri și mașini în fața Spitalului Victor Babes din Timisoara! O persoană a murit și alte trei persoane au fost rănite

Un grav accident rutier a avut loc miercuri în Timișoara. Două mașini și două TIR-uri au fost implicate într-un carambol chiar în fața Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș. O persoană a murit și alte trei au fost rănite, iar medicii din spital au intervenit pentru a le acorda îngrijiri medicale.

04 oct. 2023, 09:22

Carambol cu tiruri și mașini în fața Spitalului Victor Babes din Timisoara! UPDATE: Medicul în vârstă de 60 de ani a murit la spital.

Știre inițială: Din primele informații, două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, unul dintre autoturisme a fost lovit de un TIR și proiectat pe celălalt sens de mers, unde a s-a izbit de un alt autotren.

Citește și Accident cu un autobuz cu turiști, în Italia. Autocarul a căzut de pe un pod și a luat foc. Crește numărul morților

Carambol cu tiruri și mașini în fața Spitalului Victor Babes din Timisoara!

Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Adam, lângă Pădurea Verde, chiar în fața Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, iar una a rămas încarcerată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, medic cardiolog, care a fost transportat la spital în stare gravă.

La scurt timp de la producerea accidentului, până la sosirea ambulanțelor, medicii de la Spitalul Victor Babeș au sărit în ajutorul victimelor pentru a le acorda primele îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii cu un echipaj de descarcerare pentru a scoate victima rămasă blocată în mormanul de fiare.

„O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam din Timișoara dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în fața sa și era angajat pentru a efectua viraj la stânga. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului Pădurea Verde. În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentantii IPJ Timis, pentru opiniatimișoarei.ro.

Citește și Lucian Bode către USR: Dacă nu era accidentul de la 2 Mai, aţi fi susţinut legalizarea consumului de canabis