Carambol cu trei maşini în Iaşi. Trei persoane sunt rănite în accident

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă pe DN 28 Iaşi - Târgu Frumos, în zona localităţii ieşene Sârca.

23 sept. 2023, 15:27
Carambol cu trei maşini în Iaşi. Trei persoane sunt rănite în accident

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă după-amiază în localitatea Sârca, judeţul Iaşi. Trei autoturisme în care se aflau şapte persoane au fost implicate într-o coliziune pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, circulaţia desfăşurându-se îngreunat, pe un fir.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, pentru una dintre acestea fiind efectuate manevre de descarcerare din autovehiculul avariat. După ce a fost scoasă din vehicul, victima a fost transportată la spital cu o ambulanţă. Celelalte sase persoane au fost asistate medical la fata locului, nefiind necesar transportul la spital.

Citeşte şi: Opt răniţi într-un accident în judeţul Timiş după ce un bărbat de 39 de ani a virat brusc şi a lovit un microbuz

Doi dintre conducătorii auto au fost testați cu alcooltestul, rezultatele fiind negative. Al treilea şofer nu a putut fi testat, urmând a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeşte şi: Cine sunt cei doi tineri care au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele în judeţul Braşov. Poveştile lor de viaţă au fost trase la indigo

Un alt accident rutier s-a produs sâmbătă dimineaţa pe raza localităţii Dumbrava, comuna Ciurea, judeţul Iaşi. În coliziune au fost implicate cinci autoturisme. Trei persoane au fost rănite. La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor de la ISU şi Serviciul de Ambulanţă.


Calendar 2024