Cine sunt cei doi tineri care au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele în judeţul Braşov. Poveştile lor de viaţă au fost trase la indigo

Doi tineri de 19 ani au murit pe loc, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-au ciocnit frontal cu motocicletele în comuna Holbav din județul Brașov. Adolescenţii nu aveau permise de conducere şi nici nu purtau echipamente de protecţie.

22 sept. 2023, 23:24
Cine sunt cei doi tineri care au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele în judeţul Braşov. Poveştile lor de viaţă au fost trase la indigo

Cei doi tineri erau prieteni foarte buni, ambii aveau 19 ani, ambii se numeau George, aveau pasiuni comune şi planuri de viitor comune. Se pare că şi destinul le-a fost tras la indigo.

Doi tineri au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele

Motocicletele pe care urcaseră nu aveau faruri, iar bezna totală a contribuit din plin la producerea accidentului. Cei doi adolescenţi au intrat unul în altul, iar impactul a fost mortal.

Am auzit bușitura și m-am dus să văd și noi n-am crezut că sunt morți. Ne-am dus și am pus mână să vedem dacă mai au puls și noi ne-am speriat și am sunat pe toată lumea și am strigat și a venit tati. Noi nu aveam ce să le facem, noi doar i-am găsit”, a povestit o prietenă a băieților, potrivit brasov.net

Deşi ambulanța a ajuns rapid la locul accidentului, echipajul medical nu a mai putut decât să constate decesul.

Au fost niște băieți chiar de nota 10. Ieri chiar a fost aici la noi de ne-a ajutat la ceva. Era așa de glumeț, ca niciodată. Nu știu ce s-a întâmplat, nu ne-a venit a crede. I-am văzut acolo jos și tot nu-mi vine a crede nici acum”, povestește o rudă.

Citeste si  Tragedie fără margini în județul Brașov. Doi tineri au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele

Cine sunt cei doi tineri care au murit în accidentul cu motocicletele din judeţul Braşov

Cei doi tineri au avut o poveste de viaţă asemănătoare. Fiecare dintre ei a crescut într-o familie cu mulţi copii, taţii lor au murit, iar mamele au plecat, ambii fiind crescuţi de fraţii mai mari. După ce au împlinit 18 ani, tinerii au plecat să muncească peste hotare, iar de câteva săptămâni reveniseră în concediu, în România.

A fost în Germania, a venit acasă, trebuia să meargă înapoi în octombrie. Lucrau în agricultură, prin pădure, pe unde prindeau și ei”, a spus fratele unuia dintre tineri.

Citeste si Opt răniţi într-un accident în judeţul Timiş după ce un bărbat de 39 de ani a virat brusc şi a lovit un microbuz

Din banii strânşi cu sudoarea frunţii în Germania, şi-au cumpărat motocicletele care aveau să le aducă sfârşitul.

Cei doi nu erau posesori de permise de conducere, mai mult cele două motociclete nu erau înmatriculate în circulație. Circulau fără ca cei doi motocicliști să aibă echipament de protecție și cască de protecție pe cap”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.