Carambol terifiant la Buzău, trei surori au murit pe loc. Şoferul, un bărbat de 70 de ani, se află în comă la spital

Trei maşini au fost implicate miercuri noapte într-un accident produs la ieşire din municipiul Buzău, la Pasarela Nehoiu.

18 aug. 2022, 01:08

UPDATE: Un cumplit accident de circulație s-a produs, miercuri seară, la ieșirea din municipiul Buzău, între pasarela Nehoiu și Hanul lui Țintă. Trei autovehicule ar fi implicate în eveniment, iar surse de la fața locului transmit că trei persoane ar fi decedate. Cele trei femei decedate ar fi fost pasagere în autoturismul Clio, condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani. Grav rănit, șoferul septuagenar a fost transportat în comă la spital.

UPDATE  Primele informații de la locul accidentului produs, în această seară, în zona Hanul lui Țintă, arată că urmările impactului au fost devastatoare. Trei persoane au decedat în urma coliziunii aproape frontale dintre două mașini. Este vorba despre trei femei care se aflau într-un autoturism înmatriculat în București și condus de un bărbat trecut de 70 de ani. Conducătorul auto a fost preluat, în comă, de la locul accidentului. Pentru scoaterea victimelor din interior a intervenit un echipaj de descarcerare. În cealaltă mașină, un SUV, se afla o familie cu doi copii, din Râmnicu Sărat. Cei patru se întorceau dintr-o vacanță petrecută în Grecia. Mama și fiul au suferit traumatisme minore și au ajuns la spital. Al treilea vehicul implicat este o camionetă al cărei șofer nu a fost rănit.

Accident grav în Bacău. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite
Trei maşini au fost implicate miercuri noapte într-un accident produs la ieşire din municipiul Buzău, între Pasarela Nehoiu şi intersecţia DN1B cu DN2E85.

Din primele informaţii oferite de poliţiştii buzoieni se pare că şase persoane au fost rănite.

”Trafic blocat la ieşire din municipiul Buzău, între Pasarela Nehoiu şi intersecţia DN1B cu DN2E85, accident rutier. Din primele date se pare că sunt 3 autovehicule implicate, 6 persoane ar fi rănite”, precizează IPJ Buzău.

Accident grav şi în Vâlcea

Doi copii, în vârstă de 4 şi 10 ani, şi mama lor au fost transportaţi la spital, miercuri seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 64, în judeţul Vâlcea.

Pieton lovit de maşină în judeţul Maramureş. Şoferul a fugit de la locul accidentului, însă s-a întors pentru a bate victima

Accidentul a avut loc pe DN 64, în localitatea Băbeni. Poliţiştii au stabiit, în urma cercetărilor, că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani s-a ciocnit cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani. În urma accidentului, doi copii, în vârstă de 4 şi 10 ani, şi mama acestora au fost transportaţi la spital. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.