CARAMBOL pe DN 7, cu un autobuz, două TIR-uri şi o maşină. Doar o persoană a fost rănită

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri după-amiază, pe DN 7, între Simeria şi Deva, o persoană fiind rănită şi ajungând la spital. În carambol au fost implicate un autobuz, două TIR-uri şi un autoturism.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 15:22
CARAMBOL pe DN 7, cu un autobuz, două TIR-uri şi o maşină. Doar o persoană a fost rănită

Traficul rutier pe DN 7, între Simeria şi Deva, a fost întrerupt miercuri după-amiază, pentru două ore, din cauza unui accident provocat de un autotren. TIR-ul cu pricina nu a respectat distanţa regulamentară faţă de un autobuz aflat în faţa sa, l-a acroşat şi apoi a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism, care a fost proiectat în afara părţii carosabile. Potrivit comisarului Sorin Iacob, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Hunediara, în accident a mai fost implicat un al doilea TIR, scrie Mediafax.

Nimeni din autobuzul plin cu pasageri nu a fost rănit, singura victimă fiind şoferul autoturismului, care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri.

Până la colectarea tuturor elementelor necesare anchetei şi până la degajarea carosabilului, traficul rutier pe DN 7 a fost deviat pe o rută ocolitoare, de la Deva pe DN 78, prin Şoimul, pe tronsonul de autostradă A1 până la Simeria Veche. Traficul a revenit la normal după două ore.